Βαθμολογία

Κέιν: «Θέλω να τους αποδείξω ότι έκαναν λάθος»

Πέρα από τη διεκδίκηση του τίτλου με την Τότεναμ, ο Χάρι Κέιν έχει βάλει κι έναν... προσωπικό στόχο για φέτος. Με το 22ο γκολ του, με το οποίο χάρισε στην ομάδα του τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τη Λίβερπουλ, συνέχισε να δείχνει σε όσους έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν «one season wonder» ότι έκαναν λάθος...  

Αν και το ξεκίνημά του στη φετινή αγωνιστική περίοδο δεν ήταν αυτό που θα ήθελε και ο ίδιος, έχει πραγματοποιήσει μια αντεπίθεση διαρκείας και τη συνεχίζει! Με 22 γκολ την τρέχουσα σεζόν προσπαθεί όσο μπορεί να βοηθήσει την Τότεναμ αλλά και τον εαυτό του.

«Υπήρξαν πολλοί που είπαν ότι ήμουν απλά... το θαύμα μιας σεζόν. Όμως, έχω αυτοπεποίθηση, πιστεύω στον εαυτό μου και στις δυνάμεις μου και προσπάθησα ν' απαντήσω σε όλα αυτά. Όταν κάποιος σου λέει ότι δεν είσαι δυνατός ή ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι, τότε πεισμώνεις για να του αποδείξεις ότι έκανε λάθος για σένα. Όταν ο κόσμος μου λέει ότι κάτι δεν μπορώ να το κάνω, τότε γίνομαι ακόμα καλύτερος απ' ότι μπορώ να γίνω» είπε ο Άγγλος στράικερ.