Βαθμολογία

Ραντίνοβιτς: «Παίξαμε στο μίνιμουμ»

Δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια τα Τρίκαλα η Ζάκυνθος, η οποία έχασε με 1-0 το απόγευμα της Δευτέρας (4/4) παίζοντας κυρίως αμυντικά λόγω και των πολλών απουσιών που είχε.

Σε αυτές στάθηκε ο Βάνια Ραντίνοβιτς μετά τη λήξη της αναμέτρησης εξηγώντας μεταξύ άλλων πως η ομάδα του μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα και πιο επιθετικά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Χάσαμε σήμερα αλλά δεν είμαι δυσαρεστημένος είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευνόησε αλλά προσπαθήσαμε. Υπάρχει ένας σκληρός ανταγωνισμός στην κατηγορία. Σήμερα παίξαμε πιο αμυντικά και όχι τόσο επιθετικά ωστόσο δεν είναι το στυλ μου αλλά ήταν συγκεκριμένα για αυτό το ματς από το οποίο προσπαθήσαμε να πάρουμε κάτι.

Ήρθαμε χωρίς έξι βασικούς παίκτες αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία αλλά είναι μια πραγματικότητα. Παίξαμε στο μάξιμουμ για τα σημερινά δεδομένα μας και στα τελευταία λεπτά του αγώνα χάσαμε μια πολύ καλή ευκαιρία. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί πάλεψαν σαν πραγματικοί άντρες και αυτό δείχνει ότι βρισκόμαστε στο σωστό δρόμο. Και πριν και μετά από αυτό το ματς εχουμε τον ίδιο προορισμό να μείνουμε στην κατηγορία. Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα για τη νίκη τους και τους εύχομαι ότι καλύτερο».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Κυριακίδης: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Με ένα διαφορετικό σύστημα. Πιστεύω ότι σταθήκαμε καλά μέσα στο γήπεδο. Είχαμε κάποιες απουσίες, όπως ο Ζαιρί. Ξέραμε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τον Πανσερραϊκό όπου θα πρέπει να πάρουμε τη νίκη αυτό που ξέρουμε να κάνουμε καλά μέσα στην έδρα μας».