Βαθμολογία

Ψιμουλάκης: «Υποχρεωμένοι να νικάμε»

Δυσκολεύτηκε να βρει δίχτυα, αλλά τελικά πήρε τη νίκη κόντρα στη Ζάκυνθο με 1-0 το απόγευμα της Δευτέρας (4/4) ο ΑΟΤ με γκολ του Κουσκουνά και να συνεχίσει έτσι να ελπίζει υπό προϋποθέσεις ακόμα και για τριάδα.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Σταύρος Ψιμουλάκης αναφέρθηκε στο μπέρδεμα στη φάση του πέναλτι, στους τραυματίες που περιμένει να επιστρέψουν, αλλά και στον αγώνα που έρχεται με τα Χανιά. Αναλυτικά όσα είπε:

«Κάναμε μια νίκη που ήρθε με άγχος. Όσο κυλούσε ο χρόνος δεν διαφαινόταν κάτι τέτοιο. Είχαμε πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας. Γίνανε πολλές επιθέσεις με πλαγιοκοπήσεις και από τον άξονα. Δυστυχώς το γκολ δεν ερχόταν. Χάθηκε και το πέναλτι στο 43' και ασφαλώς μια ομάδα με τους στόχους τους δικούς μας διακατέχεται από άγχος. Ο αντίπαλος με τις γνωστές ελλείψεις ήρθε με καθαρά αμυντική σκέψη εμείς έπρεπε να βρούμε διαδρόμους και εμείς έπρεπε να δημιουργήσουμε χώρους. Το κάναμε.

Ήμουν αναγκασμένος να ρισκάρω στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Για να έρθει γρήγορα το γκολ και για να κλειδώσουμε τη νίκη συνέχισα να ρισκάρω. Παρά τις επιθετικές πρωτοβουλίες που είχαμε και όσο το σκορ ήταν στο 1-0 το άγχος υπήρχε. Στα τελευταία 20 με 25 λεπτά η ομάδα έδειξε φυσιολογικά μια κούραση. Δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα. Ευτυχήσαμε να κρατήσουμε το 1-0 και συνεχίζουμε. Δεν θα σταθώ στις απουσίες. Εδώ ο αντίπαλος μας δημιούργησε πρόβλημα. Στημένη, αμυντικογενή ομάδα. Ευτύχησαμε να το πάρουμε. Είμαστε υποχρεωμένοι για τη νίκη σε κάθε ματς.

Ελπίζω από βδομάδα να έχω περισσότερες επιλογές με την επιστροφή του Στεφάνοβιτς και του Ζώνα, με τους τραυματίες θα δούμε που είμαστε και πιστεύω να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο επόμενο παιχνίδι για να μας κρατήσει στον στόχο που έχουμε βάλει. Όλα αυτά τα παιχνίδια είναι πιο πονηρά και τα πρωταθλήματα κρίνονται από αυτές τις ομάδες».

- Για το επόμενο ματς με τα Χανιά: «Θα παίξουμε το παιχνίδι μέσα στις γραμμές και όχι όπως το έπαιξε η Κέρκυρα. Ξέρουμε τι θα γίνει στα Χανιά. Πρέπει να βάλουμε ποδοσφαιρική μαγκιά. Τα Χανιά θα παίξουν για την ύπαρξη τους με εμάς να είστε σίγουροι γιατί κυνηγάνε να μείνουνε στην κατηγορία. Τα Χανιά χθες πήραν ένα πόντο πολύ εύκολα. Έχουμε υποχρέωση να πάμε να δώσουμε τη μάχη την δική μας και τα Χανιά να παίξουν για την ύπαρξη τους».

- Για την φάση του πέναλτι: «Ο Ριζογιάννης συνενοήθηκε με τον Κουσκουνά γιατί δέχθηκε μια κλωτσιά στην φάση του πέναλτι. Ο Ριζογιάννης είπε το Νίκο χτύπησε το εσύ».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Τσίμο Ναβάρο: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, είναι μια σημαντική νίκη. Την επόμενη εβδομάδα έρχεται ένα δύσκολο παιχνίδι με τα Χανιά το οποίο θέλουμε να το κερδίσουμε για να τερματίσουμε. Είχαμε υπομονή για να κερδίσουμε το ματς και να πετύχουμε γκολ και επειδή η κατηγορία είναι δύσκολη χρειάζεται δουλειά».