Βαθμολογία

Ικανοποιημένος ο Γεωργούλης

Την ικανοποίησή του για την επιστροφή στις επιτυχίες εξέφρασε ο Θύμιος Γεωργούλης, με δηλώσεις που παραχώρησε τη Δευτέρα (4/4) στον επίσημο ιστότοπο του Εθνικού.

Ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά χαρακτήρισε σημαντική για τον τομέα της ψυχολογίας τη νίκη επί του Ηρακλείου, ενώ υποστήριξε ότι ο διαιτητής δεν έδωσε καθαρό πέναλτι υπέρ της.

Οι δηλώσεις του Γεωργούλη: «Είναι μία πολύ σημαντική νίκη που μας ανεβάζει πολύ στο κομμάτι ψυχολογία. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, μια και το γήπεδο ήταν ιδιαίτερα μικρό στις διαστάσεις κάτι που εμείς δεν το έχουμε συνηθίσει σε σχέση με το Ηράκλειο, όπως φάνηκε στο παιχνίδι.

Ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, σκοράραμε κι αν ο διαιτητής μας έδινε το καθαρό πέναλτι που δεν δόθηκε στον Μάναλη, θα είχαμε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα, το Ηράκλειο ισορρόπησε το παιχνίδι, ισοφάρισε, αλλά οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και πήραμε το τρίποντο με το γκολ του Λεωνιδόπουλου».

Αναφερόμενος στη συνέχεια, ο έμπειρος κόουτς τόνισε: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας και παίζουμε ένα σημαντικό ματς με την Κηφισιά. Στόχος μας δεν είναι τίποτα άλλο από τη νίκη. Θα έχουμε βέβαια τις απουσίες, λόγω καρτών των Μαρτίνου και του Στασινού, αλλά παίζουμε στην έδρα μας, έχουμε δείξει τη δυναμική μας και πάμε για τη νίκη, γιατί όπως έχουμε πει θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».