Βαθμολογία

Και επίσημα Κόντε στην Τσέλσι

Εποχή Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι. Οι «μπλε» ανακοίνωσαν επίσημα τη Δευτέρα (4/4) την πρόσληψη του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα πάρει τα ηνία μετά τη συμμετοχή της Εθνικής Ιταλίας στον πάγκο της οποίας κάθεται στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο του 2016. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα δουλέψω στην Τσέλσι. Είμαι περήφανος που βρίσκομαι στην τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας μου και μόνο ένας ρόλος τόσο ελκυστικός όσο αυτός της Τσέλσι θα μπορούσε να ακολουθήσει.

Ανυπομονώ να γνωρίσω όλους τους ανθρώπους του συλλόγου, αλλά και για την καθημερινή πρόκληση του να αγωνίζεσαι στην Πρέμιερ Λιγκ. Η Τσέλσι και το αγγλικό ποδόσφαιρο παρακολουθείται παντού, οι φίλαθλοι είναι παθιασμένοι και φιλοδοξία μου είναι να φέρω περισσότερες επιτυχίες που θα ακολουθήσουν τις ήττες που έφερα Ιταλία.

Είμαι χαρούμενος που η ανακοίνωση ήρθε τώρα, προκειμένου όλα να είναι ξεκάθαρα και να σταματήσουν οι φήμες και τα σενάρια. Θα παραμείνω προσηλωμένος στην εθνική και θα μιλήσουμε για την Τσέλσι πάλι μετά το Eυρωπαϊκό Πρωτάθλημα», είπε στις πρώτες του δηλώσεις. Ο Κόντε είναι ο πέμπτος Ιταλός τεχνικός για την Τσέλσι μετά τους Τζιανλούκα Βιάλι, Κλαούντιο Ρανιέρι, Κάρλο Αντσελότι και Ρομπέρτο Ντι Ματέο.