Βαθμολογία

Ο Γράφας για τον «υπερπολύτιμο» βαθμό

Υπερπολύτιμο χαρακτήρισε το βαθμό στην Καρδίτσα ο Θωμάς Γράφας, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (3/4) ματς κράτησε χαμηλούς τόνους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

«Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε τα κεφάλια», είπε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των Χανίων, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει τις ευχές του στην Αναγέννηση και τον προπονητή της.

Οι δηλώσεις του Γράφα: «Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξέροντας ότι η Αναγέννηση είναι μία αρκετά καλά δουλεμένη ομάδα η οποία, ειδικά στην έδρα της, παρουσιάζεται πολύ δυνατή. Αυτό από μόνο του έκανε ιδιαίτερα δύσκολο το έργο μας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι θεωρώ ότι τακτικά ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα από μία ομάδα η οποία -ναι μεν είχε την κατοχή- αλλά δε μας δημιούργησε ιδιαίτερες φάσεις για να φάμε γκολ και κρατήσαμε έναν υπερπολύτιμο βαθμό για τη συνέχεια μέσα σε μία πάρα πολύ δύσκολη έδρα και κόντρα σε μία ομάδα όπως είναι η Καρδίτσα.

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να σκύψουμε τα κεφάλια, να δουλέψουμε διότι από δικά μας λάθη έχουμε έρθει σε δύσκολη θέση αλλά είμαι αισιόδοξος ότι στο τέλος θα πάνε όλα καλά για την ομάδα μας. Θέλω να ευχηθώ στο φίλο μου Σάκη (σ.σ. Θεοδοσιάδη) καλή συνέχεια. Το ίδιο και στην ομάδα της Αναγέννησης».