Βαθμολογία

Θεοδοσιάδης: «Στιβαρός και πειθαρχημένος ο ΑΟΧ»

Στην πειθαρχία και την καλή αμυντική λειτουργία των Χανίων στάθηκε ο Σάκης Θεοδοσιάδης, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά την κυριακάτικη (3/4) αναμέτρηση.

Εντούτοις, ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την παρουσία του.

Οι δηλώσεις του Θεοδοσιάδη: «Ξεκινώντας, θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μου για την προσπάθεια που κατέβαλαν σήμερα στα 90 αγωνιστικά λεπτά. Πιστεύω ότι απέναντι σε έναν αντίπαλο που καιγόταν για βαθμούς και που ειδικά στην αμυντική του λειτουργία, που ήταν στιβαρός και πειθαρχημένος, βρίσκαμε δύσκολα τις λύσεις στο να ολοκληρώσουμε τις φάσεις, παρόλο που είχαμε την κατοχή της μπάλας.

Προσπαθήσαμε και στα δύο τα ημίχρονα και θα έλεγα ότι ήταν ένα ματς που θα κρινόταν στο γκολ. Σε αυτό το παιχνίδι τις πιο κλασικές ευκαιρίες τις είχαμε εμείς. Δεν κατορθώσαμε να βάλουμε το γκολ και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης που τους θέλαμε πολύ αλλά σε αυτό συμβάλει και η ικανότητα του αντιπάλου στην αμυντική του λειτουργία. Πήραμε έναν βαθμό. Προσπαθήσαμε πολύ αλλά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε.

Κοιτάζουμε το επόμενο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Αχαρναϊκό. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για τα επόμενα παιχνίδια που υπολείπονται. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό όσον αφορά τη συγκομιδή των βαθμών και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα και βοήθησε την προσπάθεια των παιδιών. Τέλος να ευχηθώ κι εγώ στον κ. Γράφα καλή συνέχεια, καλό υπόλοιπο στην ομάδα των Χανίων και να εκπληρώσουν το στόχο που έχουν».