Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του Πανσερραϊκού

Εικόνες διάλυσης στο στρατόπεδο του Πανσερραϊκού μετά την κυριακάτικη (3/4) εντός έδρας ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό. Οι φίλοι της ομάδας αποδοκίμασαν έντονα τη διοίκηση, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης να υποβάλλει την παραίτησή του.

Η απόφαση πάρθηκε στο έκτακτο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα με τον Πανελευσινιακό. Η επιστολή του Χαλκίδη: «Με λύπη μου θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στον Πανσερραϊκό έκλεισε. Όλα στην ζωή έχουν μια αρχη και ένα τέλος. Σήμερα μετά από ώριμη σκέψη και και για λόγους ευθιξίας παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964.

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοίκησης και προσωπικά τους κ. Κουρτίδη Γιώργο, Ανδρέου Λευτέρη, Κοράκη Χρήστο, Νίκο Ιλανίδη, Δημήτρη Καμήλαλη, Σωτήρη Βλάχο, Νικο Μάτζαρη, Πασχάλη Τρέντσιο, Σάββα Τερζόπουλο και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Χατζημιχαϊλιδη για την εμπιστοσύνη που που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια για την τιμή που μου κάνανε να με εκλέξουν Πρόεδρο αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους τόσο ηθικά όσο και οικονομικά μέχρι το τέλος της περιόδου.

Κατόπιν να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές, τους τεχνικούς της ομάδας, και πάνω απ’ όλα όλους τους «αγνούς» φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα δύσκολα και όμορφα χρόνια.

Με Τιμή

Παναγιώτης Χαλκίδης».

Λίγο νωρίτερα είχε υποβάλει την παραίτησή του ο Δημήτρης Καμήλαλης, ο οποίος αποτελούσε μέλος του Δ.Σ. του Πανσερραϊκού.

Με δηλώσεις του στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ΔΙΚΤΥΟ TV, ο Καμήλαλης τόνισε ότι δεν θέλει να εμπλακεί εκ νέου με το ποδόσφαιρο, το οποίο χαρακτήρισε άθλημα «για μη καθαρούς ανθρώπους».

«Σήμερα είμαι φοβερά απογοητευμένος και δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ με τον Πανσερραϊκό και γενικά με το ποδόσφαιρο. Κάποια πράγματα που έγιναν σήμερα στο γήπεδο δεν μου άρεσαν, αλλά δεν θέλω να προβώ σε άλλες δηλώσεις γιατί είμαι εν βρασμώ ψυχής, αλλά να ξέρετε ότι δηλώνω την παραίτησή μου από το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό.

Είχα υποβάλλει πριν από ένα μήνα ξανά την παραίτησή μου η οποία όμως δεν έγινε δεκτή, αλλά σήμερα έχω πάρει την απόφασή μου και δεν θέλω ποτέ να ξαναεμπλακώ. To ποδόσφαιρο δείχνει πως δεν είναι άθλημα για καθαρούς ανθρώπους. Δεν αξίζει ένας σοβαρός επιχειρηματίας να ασχοληθεί και να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο», ήταν τα λόγια του.   

Απίστευτες είναι οι εξέλιξεις στον Πανσερραϊκό μετά την εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στον Πανελευσινιακό, καθώς άνθρωποι που αποτέλεσαν την ομάδα κρούσης για την επιστροφή των «λιονταριών» στην FootballLeague αποχωρούν. Μετά τον Δημήτρη Καμήλαλη και ο πρόεδρος Παναγιώτης Χαλκίδης παραιτήθηκε από το Δ.Σ και σε λίγο αναμένεται και επίσημη ανακοίνωση από την ΠΑΕ για τα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες ώρες.

Η απόφαση πάρθηκε στο έκτακτο Δ.Σ που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ μετά το τέλος του αγώνα και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον πρόεδρο της ΠΑΕ ήταν τα όσα άκουσε μετά το αποτέλεσμα της ομάδας, με φιλάθλους να εξαπολύουν λεκτική επίθεση εναντίον του, ζητώντας του τα ρέστα για την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα.