Βαθμολογία

Θέλει το πρωτάθλημα ο Βοσνιάδης

Μία ακόμη νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της η Κέρκυρα, η οποία κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αχαρναϊκού με 2-0 και να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Αλέξανδρος Βοσνιάδης ξεκαθάρισε πως στόχος των Φαιάκων είναι το πρωτάθλημα, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην γκάφα του Απόλλωνα Σμύρνης στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήταν ένα παιχνίδι με μια αρκετά δυνατή ομάδα. Εμείς έχουμε ηρεμία στο παιχνίδι μας. Δεν βιαστήκαμε, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και το γκολ ήρθε μετά από μια υπεροχή που είχαμε σε όλο το διάστημα του πρώτου ημιχρόνου. Μετά το δώρο που μας έτυχε την περασμένη αγωνιστική έχουμε πλέον μια βαθμολογική διαφορά που μας προσφέρει ηρεμία ώστε να μην έχουμε βιασύνη στο παιχνίδι μας και να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο.

Σκοπός μας είναι η κατάκτηση της πρώτης θέσης σε αυτό το πρωτάθλημα. Έχουμε τη διοίκηση κοντά μας που μας λύνει όλα τα προβλήματα και πιστεύω ότι η Κέρκυρα είναι διοικητικά η πιο ήρεμη ομάδα σε όλη την κατηγορία. Στα αποδυτήρια είμαστε όλοι ήρεμοι, έχουμε καλό κλίμα και αυτό φαίνεται στο γήπεδο».