Βαθμολογία

Παρασκευόπουλος: «Κατώτεροι των περιστάσεων»

Μέσα από τα χέρια του έχασε το τρίποντο ο Παναιγιάλειος την Κυριακή (3/4) κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, αφού προηγήθηκε δις αλλά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί στη συνέχεια το προβάδισμά του.

Στη συνέντευξη Τύπου ο Χρήστος Παρασκευόπουλος έδειξε εμφανώς απογοητευμένος απ' όσα είδε και δεν δίστασε να το πει χαρακτηρίζοντας μεταξύ άλλων φλύαρη την ομάδα του.

Αναλυτικά: «Σήμερα φανήκαμε κατώτεροι των περιστάσεων. Έχουμε χάσει πολλά στοιχεία των προηγούμενων αγώνων. Η ομάδα ήταν άνευρη, φλύαρη, με κενά διαστήματα. Υπήρξαν διαστήματα που είχαμε την κατοχή και βγάλαμε την εικόνα προηγούμενων αγώνων με καλό πάσινγκ γκέιμ. Προσπαθήσαμε να παίξουμε κάθετα, αλλά η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Αν δεν μπορείς να νικήσεις, τότε καλό είναι να μη χάνεις.

Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Ένα σημείο το οποίο θέλω να σταθώ είναι ότι δεν ευχαριστήσαμε τον κόσμο που ήρθε. Ελπίζω στα επόμενα ματς να φανούμε αντάξιοι των περιστάσεων και της αγωνιστικής τακτικής και πλάνου, ώστε σύντομα να επιστρέψουμε στον καλό δρόμο».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Παναγιώτης Λινάρδος, ο οποίος είπε: «Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη. Παίξαμε μετά από πολλές μέρες στο γήπεδό μας και θέλαμε περισσότερους. Ξέρω ότι το Αίγιο αγαπά την ομάδα και στα επόμενα θα έχουμε τη στήριξή του. Η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Προηγηθήκαμε, όπως έχουμε κάνει σε αρκετά ματς, αλλά εκεί πρέπει να τα τελειώνουμε και να «σκοτώνουμε» τον αντίπαλο. Να είμαστε πιο επιθετικοί και να μην δίνουμε δικαίωμα. Δεχτήκαμε γκολ από στημένη φάση. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και μετά την αποβολή ο Αγροτικός Αστέρας έκανε φυσιολογικά καθυστερήσεις. Κι εμείς θα κάναμε...

Είχαμε 15 λεπτά ν' αντιδράσουμε. Έπρεπε να γίνουμε πιο πιεστικοί και δεν το κάναμε, αφού είχαμε μόνο μία ευκαιρία. Συνεχίζουμε. Είμαστε στενοχωρημένοι. Όλοι θεωρούσαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε το ματς έτσι όπως εξελίχθηκε. Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία καλή ομάδα και του εύχομαι ό,τι καλύτερο στη συνέχεια. Δεν είναι ομάδα για Γ' Εθνική».