Βαθμολογία

Γεωργιάδης: «Τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση»

Με τον βαθμό έφυγε από το Αίγιο ο Αγροτικός Αστέρας, ο οποίος βρέθηκε δύο φορές να κυνηγά τον Παναιγιάλειο, αλλά ισοφάρισε αμφότερες. Στη συνέντευξη Τύπου ο Κώστας Γεωργιάδης έδειξε να εκτιμά πολύ τους «μελανόλευκους», στάθηκε στην αντίδραση που έβγαλαν οι παίκτες του αλλά και στην αποβολή του Διαμαντόπουλου.

Αναλυτικά: «Θα ξεκινήσω από το πιο σημαντικό, γιατί δεν συναντάς πολύ συχνά φιλοξενία σαν την δική σας. Από τον πρώτο άνθρωπο που μας υποδέχτηκε ως τον τελευταίο τέτοιες φιλοξενίες θυμίζουν βόρεια Ελλάδα και μόνο καλό κάνουν τέτοιες συμπεριφορές. Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και σαν άνθρωποι και σαν σύλλογος. Ήταν ένα ματς σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και μεταξύ δύο καλών και ποιοτικών ομάδων. Εμείς είχαμε μεγαλύτερη πίεση και βαθμοθηρικό κίνητρο. Δεν κρύβω ότι τις προηγούμενες αγωνιστικές ο Παναιγιάλειος ήταν ίσως η πιο φορμαρισμένη ομάδα. Θαύμαζα την ενέργειά της και το τακτικό της πλάνο.

Απέναντι σε αυτή την ομάδα είχαμε κενά διαστήματα στην αμυντική μας λειτουργία, κατι που μας χαρακτήριζε και το πληρώσαμε. Είχαμε πολλές προϋποθέσεις και φάσεις στο πρώτο ημίχρονο. Διαβάσαμε αρκετά καλά τον αντίπαλο, ξέραμε την ποιότητά του και είχαμε καλό τρανζίσιον από την άμυνα στην επίθεση. Πληρώσαμε μία αδράνεια των πρώτων 10 λεπτών και μείναμε δύο φορές πίσω στο σκορ. Τα παιδιά, όμως έβγαλαν αντίδραση και έδειξαν ότι προστατεύουν την καθημερινή προσπάθεια και σαν χαρακτήρες έδειξαν ότι τα αποτελέσματα είναι η συνέχεια της δουλειάς».

Για την αποβολή του Διαμαντόπουλου είπε: «Έπαιξε τεράστιο η αποβολή του Διαμαντόπουλου. Έχουμε μάθει να κατακεραυνώνουμε τους διαιτητές και όπως μου είπε ο ποδοσφαιριστής μου η δεύτερη κάρτα είναι άδικη. Φαίνεται όμως ότι δεν υπήρχε κακή προαίρεση. Είναι άνθρωποι και οι διαιτητές και κάνουν λάθη. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο το διάστημα που έχουμε μέχρι τον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ευχαριστώ και πάλι όλους για τη συμπεριφορά τους και καλή επιτυχία στην πολύ καλή ομάδα του Παναιγιαλείου».

Τους παίκτες εκπροσώπησε ο Διαμαντόπουλος, ο οποίος είπε: «Θα ήθελα κι εγώ να ευχαριστήσω τον Παναιγιάλειο για τη φιλοξενία. Όντως δεν τη συναντάς συχνά και αυτό τους τιμά. Μπήκαμε μουδιασμένοι, δεν κρατήσαμε τη μπάλα στο κέντρο και στο πρώτο 10λεπτο δείξαμε ότι δεν είχαμε βρει τα πατήματά μας. Μετά το γκολ ανεβάσαμε κατακόρυφα την απόδοσή μας. Μετά το 1-1 έπρεπε να κάνουμε τουλάχιστον ένα γκολ. Ακολουθήσαμε πιστά το πλάνο του προπονητή όλη την εβδομάδα και φτάσαμε με αξιώσεις πολλές φορές κοντά στο γκολ, αλλά δεν ήμασταν προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο η εικόνα ήταν ίδια. Ευτυχήσαμε να ισοφαρίσουμε και μετά την αποβολή το ματς έγινε κλασικό Β' Εθνικής. Θέλαμε πολύ το τρίποντο και με 10 παίκτες αρκεστήκαμε στην ισοπαλία».