Βαθμολογία

Κρίμα για τον Δωτιέα…

Παρά την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Δωτιέας Αγιάς στο παιχνίδι με τον Αιγινιακό, στο φινάλε δεν κατάφερε να πάρει κάτι από ένα παιχνίδι που σίγουρα άξιζε τουλάχιστον το βαθμό.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι γηπεδούχοι που κοίταξαν στα μάτια τον πρωτοπόρο Αιγινιακό και αν ήταν λίγο περισσότερο εύστοχοι θα μπορούσαν να κάνουν κάτι καλύτερο.

Το παιχνίδι κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε και οι περίπου 500 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο της Αγιάς ικανοποιήθηκαν από το θέαμα. Σίγουρα αν κάποιος δεν ήξερε την βαθμολογική διαφορά των δύο ομάδων θα έλεγε πως είναι σχεδόν ισοδύναμες.

Ο Δωτιέας με μεγάλα ψυχικά αποθέματα κοίταξε στα μάτια τον Αιγινιακό και πραγματικά στο φινάλε πήρε δίκαια το χειροκρότημα για τη δύσκολη συνέχεια και την προσπάθεια που θα κάνει μέχρι το φινάλε η Λαρισινή ομάδα για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Δύο καλές στιγμές στο 4’ με τον Καρακατσάνη και στο 8’ με τον Γκούρτσα είχαν οι φιλοξενούμενοι. Στο 33’ ακυρώθηκε γκολ του Τσιρογιάννη για οφσάιντ, μία απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από τους γηπεδούχους.

Στο 38’ σουτ ο Πέντα, ωραία απόκρουση από τον Μάλτζαρη. Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι με τον Καρακατσάνη. Το γκολ που έκρινε το ματς σημειώθηκε στο 85’ με κεφαλιά του Κουτσοσπύρου από σέντρα του Αραμπατζή (0-1). Τρία λεπτά πριν το φινάλε ο Τσακάλι αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Δωτιέας Αγιάς (Γιάννης Μάγγος): Μάλτζαρης, Καραγιάννης, Μανακούσιος, Τσακάλι, Σούλι, Ουζούνογλου, Τσατσαλίδης, Ντακούλας, Τανάκα (54’ Παππάς), Τσιρογιάννης (69’ Καρβούνης), Πέδρο (80’ Τριτάρης).

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Γιαζιτζόγλου, Μουτάφσκι, Λιόλιος, Σαββίδης (73’ Οικονόμου), Καρακατσάνης, Ζούρκος (75’ Τάντιτς), Γκούρτσας, Ντεβέσα (73’ Κουτσοσπύρος), Πέντα.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζοβάρας, Δόσκορης, Καλύβας (Φθιώτιδας).