Βαθμολογία

Δεν απελπίζονται στην Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή παραμένει… παροπλισμένη, με τους αγώνες της να μην ορίζονται μέχρι να λυθεί το ζήτημα που έχει προκύψει με την άδεια συμμετοχής της. Παρ’ όλα αυτά, ο Ηλίας Φυντάνης θέλει να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές του σε εγρήγορση, με την προετοιμασία να συνεχίζεται το Σάββατο (2/4) στην Εγλυκάδα.

Ο προπονητής των Αχαιών ήταν ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας στο φιλικό με τη Ζήρια και κυρίως με τους παίκτες της ομάδας Νέων, κάποιους από τους οποίους ελπίζει να προωθήσει, αν λυθούν τα ζητήματα που αντιμετωπίζει με το Δημόσιο.

Παράλληλα, προληπτικά εκτός έμεινε ο Ασίγκμπα ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Πέδρο που καθυστέρησε να επιστρέψει δείχνει εκτός φόρμας, με το προπονητικό τιμ να προσπαθεί να τον βοηθήσει να επανέλθει σε φυσιολογικά επίπεδα όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση.

Την ίδια ώρα, γίνονται προσπάθειες για να λυθούν οι οικονομικές εκκρεμότητες, προκειμένου η ομάδα να μπορέσει να επιστρέψει στους αγώνες και να ενισχυθεί στην προσπάθειά της για παραμονή.

Στόχος είναι να είναι ενήμερη σε ΙΚΑ και Εφορία, ώστε να μπορέσει να περάσει στο δ’ στάδιο επιτήρησης από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ και να μην κινδυνεύσει με νέα αφαίρεση βαθμών.

Ο Πότης Τσιριμπής βρέθηκε στην Αθήνα για νέες επαφές με τους συνεργάτες του όσ ν αφορά το επίμαχο ζήτημα και κατά την επιστροφή του εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί λύση και θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις.