Βαθμολογία

Αρκετές απουσίες για ΟΦΗ

Άλλον έναν «τελικό» δίνει την Κυριακή (3/4, 16.00) ο ΟΦΗ, καθώς αντιμετωπίζει τον Ατρόμητο Πειραιά με στόχο τους τρεις βαθμούς που θα του επιτρέψουν να συνεχίσει να πιέζει για την άνοδο.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για τον Νίκο Νιόπλια, που δεν μπορεί να υπολογίζει στους Φαζό, Σαχινίδη, Πίτσο και Μπουρσέλη που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς, ενώ απών θα είναι και ο τιμωρημένος Φραγκουλάκης. Ο Φαζός, μάλιστα, εκτός των ενοχλήσεων στον δικέφαλο, δέχθηκε και χτύπημα στην προπόνηση της Παρασκευής (1/4) και δεν προπονήθηκε το Σάββατο (2/4).

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται ο Περογαμβράκης που, παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει, θα αγωνιστεί ξανά με ένεση. Κανονικά στους εκλεκτούς είναι και ο Κοιλιάρας που άφησε πίσω τον τραυματισμό του, όπως και ο Ραπτάκης που επιστρέφει από την τιμωρία του.

Στη 18άδα είναι και οι Φαμπίνιο και Πόποβιυς που προπονήθηκαν κανονικά τις δύο τελευταίες ημέρες. Η αποστολή ταξίδεψε το Σάββατο για την Αθήνα και κατέλυσε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας. Η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για το βράδυ της Κυριακής .

Αναλυτικά η αποστολή: Δερμιτζάκης, Κασμερίδης, Μπολάκης, Κιάσσος, Κοιλιάρας, Κώτσιος, Ραπτάκης, Πατινιώτης, Νάστος, Πόποβιτς, Περογαμβράκης, Καλέ, Γουόρντεν, Χαντί, Φουκαράκης, Φαμπίνιο, Μαρτσάκης, Γκούμας.