Βαθμολογία

Ισοπαλία που δεν βόλεψε κανέναν

Ηρακλής Λάρισας και Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό μιας και η υπόθεση σωτηρία δεν εξαρτάται από τους ίδιους.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς είχε μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με τους βαθμούς της νίκης - σε έναν δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και τους φιλοξενούμενους να ισορροπούν στην επανάληψη αλλά χωρίς να έρθει ποτέ το γκολ.

Ο Ζαφειρίου στο 4’, ο Αποστόλου στο 17΄, ο Τσιάτας στο 24΄ και ο Φορτομάρης στο 33΄ δεν κατάφεραν να νικήσουν τον πολύ καλό τερματοφύλακα Νίκο Παυλόπουλο.

Για τους φιλοξενούμενους ο Ρουμελιώτης  στο 36΄ και στο 64΄, ο Βιλανάκης Μ. στο  46΄ και ο Ραμάι ( στο 61΄ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Φορτομάρης (66΄λ.τ Λιάκος), Ψωμολιάς, Πότσης, Τσιάτας, Καπετάνι (73΄Τριανταφυλλόπουλος), Μπάμης, Λαβαντσιώτης (68΄Μαυρομάτης), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Άγιοι Ανάργυροι (Δημήτρης Δανιλούλης): Παυλόπουλος, Τίκας, Βίλης, Τσιφλίζογλου, Μπακαρτζής, Βιλανάκης Γ., Μούμος, Αμαρλαριώτης (77΄λ.τ Ευαγγέλου), Βιλανάκης Μ. (91΄Μητρακούλης), Ραμάι (90΄Τζεμολάρι), Ρουμελιώτης.

Διαιτητική τριπλέτα: Φακής, Καραμπούλας, Στάικος.