Βαθμολογία

Απορρίφθηκε η ένσταση του Ιάλυσου κατά του ΟΦΗ

Στην υποβολή ένστασης κατά του κύρους του αγώνα με τον ΟΦΗ είχε προχωρήσει ο Ιάλυσος, ωστόσο οι Ροδίτες δεν δικαιώθηκαν από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (1/4), λοιπόν, ανακοινώθηκε ότι η ένσταση απορρίφθηκε κι ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Ιάλυσος είχε προχωρήσει σε καταγγελία για βιαιοπραγίες εναντίον παικτών του στη φυσούνα του «Γεντί Κουλέ».

Από εκεί και πέρα, τόσο ο Παναργειακός όσο και ο Ατρόμητος Πειραιά τιμωρήθηκαν με πρόστιμο για πειθαρχικές παραβάσεις στα παιχνίδια με Καλαμάτα και Κηφισιά αντίστοιχα.

Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά την τελευταία της συνεδρίαση έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Αριθμός απόφασης 100/2016: Υπόθεση κατά του σωματείου “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ” για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2 και 15 παρ. 3 περ. Β’ εδ. α’ του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε κατά τη διάρκεια του αγώνα Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών μεταξύ των ομάδων “ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ” - “ΚΗΦΙΣΙΑ ΑΕ”, στις 6-3-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων διακοσίων πενήντα (2.250,00) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 103/2016: Υπόθεση κατά του σωματείου με την επωνυμία “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ”, που εδρεύει στο Άργος και εκπροσωπείται νόμιμα, για αδίκημα που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς στα άρθρα 14 παρ. 1 και 2, 15 παρ. 3Β του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο. και που φέρεται ότι τελέσθηκε στις 28 Φεβρουαρίου 2016, στον αγώνα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των σωματείων “ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ ΑΠΟ” και “ΚΑΛΑΜΑΤΑ”. ΔΙΚΑΖΕΙ παρόντος του εγκαλουμένου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναφερόμενη στο σκεπτικό πράξη. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ευρώ.

Αριθμός απόφασης 104/2016: Υπόθεση ένστασης του σωματείου με την επωνυμία “Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ 1948” κατά του κύρους του αγώνα της 12.3.2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία “Ο.Φ.Η” για παράβαση των διατάξεων των άρθρων 23 παρ. 1 εδ. η’, 29 παρ. 2 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Ο. και 12 της Προκήρυξης Αγώνων του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016. ΔΙΚΑΖΕΙ απόντος του σωματείου με την επωνυμία “Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ 1948” και παρόντος αυτού με την επωνυμία “ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ Ο.Φ.Η.”. ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ την ένσταση του σωματείου με την επωνυμία “Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ 1948”».