Βαθμολογία

Άλαρνταϊς: «Θα δώσουμε λίγο χρόνο στον Έμπουε»

ρόνος στον Εμάνουελ Έμπουε θα δοθεί από την Σάντερλαντ, ώστε να διευθετήσει το θέμα που προέκυψε με πρώην εκπρόσωπό του και την τιμωρία ενός έτους από την FIFA, που είχε ως αποτέλεσμα να τερματιστεί το συμβόλαιό του.

«Νιώθω λίγο απογοητευμένος με την κατάσταση γιατί δεν ξέραμε τίποτα γι' αυτή και στην τελική δεν μπορούσαμε να επέμβουμε. Ήταν κάτι που έπρεπε ή να το λύσεις αμέσως, ή να δεχθείς τις συνέπειες. Προσπάθησε να το διαπραγματευτεί, αλλά δεν ήταν δυνατό και έτσι τιμωρήθηκε. Δεν μπορεί να έρθει καν στο προπονητικό, πόσο μάλλον να παίξει σε αγώνα.

Θα υπάρξει ένα ανοιχτό παραθυράκι για να το διευθετήσει, εάν μπορεί, μέσα στις επόμενες ημέρες γιατί ξοδέψαμε πολύ χρόνο στο να τον κάνουμε έτοιμο για την πρώτη ομάδα. Ανυπομονούσαμε, ξέροντας ποιος είναι, να τον βάλουμε στο σύνολο. Είναι ντροπή, για εμάς και γι' αυτόν, αλλά δεν είναι δικό μας λάθος.

Δεν μπορούσαμε με τίποτα να το προβλέψουμε. Το απόρρητο δεν επέτρεπε ούτε στην FA ούτε στην Πρέμιερ Λιγκ στο να μας ενημερώσουν. Δυστυχώς τις συνέπειες τις δεχόμαστε εμείς» σχολίασε ο κόουτς των «μαυρόγατων», Σαμ Άλαρνταϊς.