Βαθμολογία

Αγιασμός και ικανοποίηση στον Αγροτικό

Το είχε ζητήσει και τελικά το αίτημά του ικανοποιήθηκε. Αγιασμός πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (31/3) στον Αγροτικό Αστέρα με τον πατέρα Παναγιώτη να τελεί το μυστήριο στο «Δημήτρης Κοντικάκης».

Παρόντες ήταν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αγροτικός Αστέρας Ηλίας Θεοδωρίδης, ο γενικός διευθυντής Άκης Στολτίδης, ο εκ των χορηγών και φίλαθλος των «σταχυοφόρων» Παύλος Μαρτινάκης, τα μέλη του τεχνικού επιτελείου και οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και το προσωπικό της εταιρείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κώστας Γεωργιάδης πιστεύει πολύ, ενώ αυτό το ήθελαν και αρκετοί παίκτες προκειμένου να σπάσει η γκίνια που θεωρούν πως υπάρχει στην ομάδα. Έτσι υπήρχει μία ικανοποίηση συνολικά.

Από εκεί και πέρα, πριν την προπόνηση ο κόουτς των Θεσσαλονικιών είχε μία συνομιλία με τους πιο έμπειρους παίκτες του. Ανάμεσα σε αυτούς οι Σκλιοπίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Αμαραντίδης και Τσεμπερίδης. Τους ζήτησε να μην το βάλουν κάτω και τους εξήγησε πως τα ματς που έρχονται είναι τελικοί για την ομάδα του Εύοσμου.

Τέλος, για άλλη μία μέρα οι Καπίας και Θεοδωρίδης έκαναν ατομικό. Βγήκαν για λίγο στο γήπεδο και μετά συνέχισαν με μασάζ. Αν δεν μπουν την Παρασκευή (1/4), κάτι που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες, τότε μοιάζει δύσκολο να είναι στην αποστολή για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο.

a-sports.gr