Βαθμολογία

Βουτσιάς: «Λείπει πολύ από τη Σούπερ Λίγκα ο Άρης»

Ο Άρης θα σφραγίσει την άνοδο στη Β' Εθνική με ενδεχόμενη νίκη του στο κυριακάτικο (3/4) ματς με τον Εορδαϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Πασχάλης Βουτσιάς έκανε λόγο για παιχνίδι που θα είναι γιορτή για τον κόσμο.

Παράλληλα, ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων», στο περιθώριο της έκθεσης Sportexpo την Πέμπτη (31/3), τόνισε ότι η ομάδα του λείπει πολύ από τη Σούπερ Λίγκα.

«Όλοι είμαστε χαρούμενοι που θα μπορέσουμε και μαθηματικά να “κλειδώσουμε” την άνοδο. Ο Άρης ουσιαστικά μετά τα Χριστούγεννα έχει εξασφαλίσει την άνοδο. Την Κυριακή είναι μια γιορτή και θέλουμε τον κόσμο μας στο γήπεδο.

Όλα τα παιχνίδια από εδώ και στο εξής θέλουμε να τα κερδίσουμε και να προσφέρουμε όμορφο θέαμα με πολλά γκολ. Εύχομαι τα καλύτερα για τον σύλλογο και να επιστρέψει γρήγορα εκεί που ανήκει. Λείπει πολύ ο Άρης», δήλωσε ο Βουτσιάς.

Στην ίδια έκθεση βρέθηκε και ο Πασχάλης Μελισσάς, ο οποίος είπε: «Στόχος μας είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια που απομένουν. Ήταν αναμενόμενο να “κλειδώσουμε” την άνοδο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Αυτό είναι κάτι που μας ξεκουράζει ψυχολογικά. Από εκεί και μετά αναμένουμε τις εξελίξεις».