Βαθμολογία

Νέα επίθεση Γιαλιά σε Κούγια

Στα μαχαίρια είναι τις τελευταίες μέρες Χρήστος Γιαλιάς και Αλέξης Κούγιας με τις δημόσιες τοποθετήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων ήταν εκείνος που έδωσε συνέχεια το βράδυ της Πέμπτης (31/3) μέσω facebook. Με το σχόλιο που έκανε μεταξύ άλλων κατηγορεί τον γνωστό ποινικολόγο για πολυϊδιοκτησία.

Αναλυτικά: «Θέτω δημόσια ένα ερώτημα με αφορμή μια ανακοίνωση που διάβασα. Ρωτάω εσάς, γιατί δεν θέλω να υποχρεωθώ και να παρακαλέσω ευεργέτες και διάσημους δικηγόρους: Αν η ΠΑΕ ενός ιδιοκτήτη είναι ακόμα ενεργή, πώς ο ίδιος πήρε (έστω μέσω άλλης εταιρείας) τις μετοχές άλλης ΠΑΕ πρόπερσι το καλοκαίρι και τις μεταβίβασε πέρυσι; Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον εξαίρετο επιστήμονα!

Μάλλον κάπου υπάρχει πρόβλημα με τον αθλητικό νόμο και τη νόμιμη σύσταση μιας ΠΑΕ με ανίκητο ισχυρό άνδρα. Αν μου το 'παν καλά κάτι μορφωμένοι που ρώτησα, πολυϊδιοκτησία ονομάζεται και απαγορεύεται. Αφού δεν γίνεται να είσαι μέτοχος ταυτόχρονα σε δύο ΠΑΕ, ακόμη κι αν η μία είναι σε εκκαθάριση. Μπορεί όμως να κάνω και λάθος».