Βαθμολογία

ΕΠΣΛ: Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής

Στη συνεδρίαση της 31 Μαρτίου 2016

Συνεδρίασε σήμερα το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή, με παρόντα 3 μέλη της,  κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κων. Κουτσογιάννη και Ελένη Πολύζου και αφού εξέτασε τις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων που διεξήχθηκαν  το περασμένο Σαββατοκύριακο, πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΥΣ

- Στη Λάρισα 2012 για τη συμπεριφορά των οπαδών της στο αγώνα της 26/03/2016  με τον Σ.Σ. Ραψάνης, επέβαλε χρηματική ποινή 100 ευρώ (υπότροπη).

- Στον προπονητή του Ηρακλή Χάλκης κ. Σπύρο Μούτσιο, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 27/3/2016 με τον Ατρόμητο Αγίων Αναργύρων, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

- Στον προπονητή των Λύκων Λάρισας κ.Ελευθέριο Λελέδη για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 26/3/2016 με τον Μελιβοιακό, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

- Στον εκπρόσωπο του Παναγροτικού κ.Α. Μαρδάνη, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 29/3/2016 με τον Κίσσαβο Συκουρίου, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

- Στον εκπρόσωπο του Αστέρα Τυρνάβου κ. Κων. Τσακίρη, για έντονη διαμαρτυρία στον αγώνα της 26/3/2016 με τις Νέες Καρυές, επέβαλε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΠΑΚΟΛΑΣ Ν., Δόξα Ομορφοχωρίου, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΑΤΣΙΑΒΑΣ Δ., Πελασγιώτιδα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Γ., Αναγέννηση Φαρσάλων, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου. Δεν θεωρούνται υπότροποι όσοι ποδοσφαιριστές έχουν τιμωρηθεί κατά το παρελθόν με ποινή 1 αγωνιστικής.