Βαθμολογία

Ενσωματώθηκαν οι Γκίνι και Ντουρμισάι

Υπό την παρουσία των Νταμιάνο Γκίνι και Φιορίν Ντουρμισάι πραγματοποιήθηκε η πρωινή προπόνηση της Τετάρτης (30/3) στο «Γ. Λαμπράκης». Αυτομάτως, οι δύο διεθνείς Αλβανοί τέθηκαν στη διάθεση του Λουκά Καραδήμου για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (2/4, 18:30) με την ΑΕΛ.

Οι παίκτες της Καλλιθέας έκαναν ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα σε τρία γκρουπ, κατοχή σε τρεις ομάδες και τέλος έπαιξαν διπλό, ενώ την Πέμπτη (31/3) θα επανέλθουν με πρωινή (11:00) προπόνηση στο βοηθητικό γήπεδο της Βάρης.

Ο Κώστας Τεγούσης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, ωστόσο θα μείνει εκτός αποστολής για το ματς με τους «βυσσινί».

Η προετοιμασία συνεχίζεται σε μία χρονική περίοδο που η διοίκηση της Καλλιθέας εξακολουθεί να πληρώνει με το… σταγονόμετρο τους παίκτες, αλλά έχει δεσμευθεί ότι όλα θα κυλήσουν ομαλά.

Εντούτοις, ο Λουκάς Καραδήμος έλεγε στους παίκτες του ότι μπορούν να παλέψουν για την άκρως τιμητική 3η θέση μετά τη βέβαιη αφαίρεση βαθμών που θα τιμωρηθεί ο Απόλλων Σμύρνης για τη γνωστή ιστορία με την αντικανονική χρήση του Φατιόν στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

a-sports.gr