Βαθμολογία

Παραιτήθηκε ο Κωτσοβός

Την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Επισκοπής υπέβαλε το βράδυ της Τετάρτης (30/3) ο Νίκος Κωτσοβός. Ο 48χρονος προπονητής ανέλαβε την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ηρόδοτο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών και μετά το ματς προέβη στη συγκεκριμένη απόφαση.

Βέβαια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Κωτσοβός υπογράμμισε πως η σχετική απόφαση πάρθηκε από το βράδυ της Τρίτης (29/3). Οι δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου: «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την σημερινή ήττα άλλα η απόφαση μου σχετικά με την παραίτηση μου είχε παρθεί από χθες το βράδυ και έπρεπε να παρευρεθώ σήμερα στο παιχνίδι για να διεκδικήσει η ομάδα μου την νίκη.

Στην Επισκοπή απέκτησα μόνο φίλους, με τους παίκτες μου να δίνουν το 101% σε κάθε αγώνα. Οι λόγοι που φεύγω είναι ότι σέβομαι το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται σε δύσκολη θέση αλλά εγώ πιστεύω ότι μπορεί να σωθεί, κάποιοι όμως δεν το πίστευαν αυτό. Εμείς σε κάθε παιχνίδι ήμασταν σοβαροί και δεν κοροϊδευόμασταν.

Θέλω ιδιαίτερα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας Είχαμε μια πολύ καλή συνεργασία και ότι είχα ανάγκη μου το έδινε, μου στάθηκε σαν άνθρωπος τον θεωρώ φίλο μου και θα τον θεωρώ για πάντα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη που δεν κατάφερα να μαζέψω 33 βαθμούς, ζητώ συγγνώμη από τους παίκτες μου και τους ευχαριστώ για όλα».