Βαθμολογία

Περιμένοντας τον Πέδρο

Το σίριαλ με πρωταγωνιστή τον Μιγκέλ Πέδρο συνεχίζεται στην Παναχαϊκή, αλλά αναμένεται να φτάσει σύντομα στο τέλος του. Ο Πορτογάλος έχει καθυστερήσει υπερβολικά να επιστρέψει από την πατρίδα του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες έβγαλε εισιτήριο για την Τετάρτη (30/3) και την Πέμπτη (31/3) αναμένεται να ενσωματωθεί ξανά στις προπονήσεις.

Οι Αχαιοί, βέβαια, βρίσκονται σε… αναμονή των εξελίξεων, καθώς τα ματς τους δεν ορίζονται μέχρι να τακτοποιηθεί το θέμα της άδειας συμμετοχής τους. Πάντως, συνεχίζουν τις προπονήσεις, με το πρόγραμμα της Τρίτης (29/3) να περιλαμβάνει διπλή. Απών ήταν ο τραυματίας Ρουμπάτος, ενώ ο Ρόκας είναι στην Αθήνα για προσωπική του υπόθεση.

Παράλληλα, ο Ηλίας Φυντάνης περιμένει να δει τι θα γίνει, προκειμένου να προωθήσει στη μεγάλη ομάδα κάποιους από τους παίκτες της ομάδας Νέων που έχει ξεχωρίσει.

Συγκεκριμένα, έχει ζητήσει από τη διοίκηση να υπογράψουν επαγγελματικά συμβόλαια ο κεντρικός αμυντικός Ρίντλι, ο στόπερ Νίκος Πυρρής, ο σέντερ φορ Ανδρέας Μαστραντωνάκης, ο μέσος Νίκος Κωνσταντακόπουλος και δεν αποκλείεται και ο μέσος Μάριος Παναγιωτόπουλος.