Βαθμολογία

Επίθεση Παναργειακού σε Σπάρτη

Η ανακοίνωση διαμαρτυρίας της Σπάρτης για την τιμωρία μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών που της έχει επιβληθεί δεν πέρασε απαρατήρητη από τον συνδιεκδικητή της ανόδου στη Β' Εθνική Παναργειακού.

Το βράδυ της Τρίτης (29/3), λοιπόν, ο αντιπρόεδρος των «λύκων» Κώστας Κιμουλιάτης κατηγόρησε τους Λάκωνες ότι φωνάζουν, όντας εκείνοι που έχουν ευνοηθεί περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Ακόμη, ο παράγοντας των Αργιτών τονίζει στη δήλωσή του ότι το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί και ο τίτλος θα κριθεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Αναλυτικά: «Η ομάδα μας βρίσκεται στο πιο κρίσιμο σημείο της χρονιάς. Με οργή και αγανάκτηση πλέον παρακολουθούμε την συστηματική προσπάθεια των ανθρώπων της ομάδας της Σπάρτης να παρουσιαζονται ως θύματα ενός παρασκηνιακού πολέμου.

Έλεος κύριοι. Μη μας περνάτε για χαζους. Έχετε ευνοηθεί συστηματικά και απροκάλυπτα φέτος σε πολλά παιχνίδια, έχετε δημιουργήσει επεισόδια εναντίον πολλών ομάδων και τολμάτε και μιλάτε για την πρώτη ουσιαστικά τιμωρία σας.

Όσο για αυτούς που έχουν ήδη ανακηρυξει πρωταθλητή, τους συνιστώ υπομονή. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί την τελευταία αγωνιστική στο Άργος. Και ο καλύτερος ας το πάρει. Συμπληρώνουμε φέτος 90 χρόνια ενδοξης ιστορίας και θέλουμε να το γιορτάσουμε με τον τίτλο του πρωταθλητή. Θα πολεμήσουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Συστράτευση μέχρι τέλους».