Βαθμολογία

Φαμπίνιο: «Και την ψυχή μου για τον ΟΦΗ»

Στην υπόσχεση ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει ο ΟΦΗ τους στόχους του προέβη ο Φαμπίνιο, σε συνέντευξή του που αναρτήθηκε την Τρίτη (29/3) στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο άσος της κρητικής ομάδας στάθηκε ιδιαίτερα στην αγάπη πήρε από τους πάντες το διάστημα που ήταν τραυματίας, ενώ τόνισε ότι είναι καλά.

Αρχικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι δείχνει έτοιμος να βοηθήσει τον ΟΦΗ στα τελευταία κρίσιμα ματς: «Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό, που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους γιατρούς του ΟΦΗ. Τον κ. Στεφανουδάκη, τον κ. Κακαβελάκη, τον Κώστα Παππα, το Λεωνίδα Σακούτη. Σε όλα τα παιδιά από το τιμ που ήταν μαζί μου».

Ερωτηθείς πόσο δύσκολο ήταν να μείνει για 3,5 μήνες εκτός δράσης, ο Φαμπίνιο απάντησε: «Ήταν πολύ δύσκολα για μένα αυτούς τους 3.5 μήνες. Να είσαι στην κερκίδα και να μην μπορείς να βοηθήσεις. Είχα υπομονή αλλά και πολύ αγάπη από την ομάδα, τη γυναίκα μου, το παιδί μου, τον κόσμο του ΟΦΗ. Δεν το ξεχνάω αυτό. Για αυτό και θέλω να τα δώσω όλα για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει. Θα δώσω και την ψυχή για τον ΟΦΗ».

Όσον αφορά την κατάστασή του στην παρούσα φάση εξήγησε: «Για μένα είναι πολύ σημαντικό, που κατάφερα να παίξω 90 λεπτά και να βοηθήσω την ομάδα. Κοιτάζω πως να βοηθήσω την ομάδα. Έβγαλα 90 λεπτά και είμαι καλά».

Σχετικά με την εμφάνιση του ΟΦΗ στο ματς με τον Ερμή Ζωνιανών επεσήμανε: «Ήταν σαν ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Κάθε παιχνίδι είναι τελικός για μας. Κάναμε αυτό που έπρεπε. Το καθαρίσαμε γρήγορα με 3-0 στο ημίχρονο και το διαχειριστήκαμε πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο. Βάλαμε ένα ακόμη γκολ και θα μπορούσαμε να βάλουμε και περισσότερα. Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και ευχαριστήσαμε και τον κόσμο, που ήρθε στο γήπεδο».

Αναφερόμενος στο επίπεδο της ομάδας του τόνισε: «Η ομάδα βρίσκεται πολύ υψηλό επίπεδο τώρα. Όλα τα παιδιά είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε καλούς παίκτες και στο γήπεδο, αλλά και στον πάγκο. Κάθε παίκτης είτε παίζει ένα λεπτό, είτε 90 λεπτά τα δίνει όλα. Αυτό είναι. Είμαστε όλοι μαζί. Αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό».

Κληθείς να σχολιάσει τις τρεις συνεχόμενες νίκες του ΟΦΗ, ο Φαμπίνιο τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό. Τρείς νίκες, σε τρία παιχνίδια. Δεν κοιτάμε τις δυσκολίες που μπορεί να βρούμε μπροστά μας. Βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Πάμε για το 6Χ6 για να ανέβουμε κατηγορία. Δεν κοιτάζουμε τίποτε άλλο. Μόνο να κερδίζουμε. Αυτό έχει σημασία εδώ που έχουμε φτάσει».

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Πειραιά δήλωσε: «Είναι ένας ακόμη τελικός για μας. Πάμε για τη νίκη, σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά και εμείς θέλουμε μόνο νίκες, για να πετύχουμε το στόχο μας».