Βαθμολογία

Στην «μάχη» του Κυπέλλου ο Απόλλων Λάρισας…

Για την 3η αγωνιστική της β” φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος, ο Απόλλων Λάρισας κοντράρεται την Τετάρτη (30/3/16) στο στάδιο Αλκαζάρ, με την Πύδνα Κίτρους.

Η ομάδα του Απόλλωνα, παίζοντας χωρίς άγχος, θα επιδιώξει να συνδυάσει καλό ποδόσφαιρο με πρόκριση στους «8». Ο στόχος του Απόλλωνα άλλωστε είναι φέτος να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες και γι΄ αυτό χρειάζεται διάρκεια αφενός μεν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια, αφετέρου όταν αναδειχθεί πρωταθλητής της Α’ ΕΠΣΛ, να προετοιμασθεί για τους αγώνες μπαράζ ανόδου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Έτσι η αντίπαλος του στο Κύπελλο, Πύδνα Κίτρους που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αποτελεί συν τοις άλλοις ένα δυνατό τεστ, για να μετρήσει ο προπονητής Μιχάλης Ζιώγας, τις δυνάμεις της ομάδας, για άλλη μια φορά.

Το ματς θα ξεκινήσει στις 4μμ. και ο Απόλλωνας Λάρισας, φιλοδοξεί να έχει τον φίλαθλο κόσμο της Λάρισας στο πλευρό του. Διαιτητής ορίσθηκε ο Στέφανος Χιώτης (Τρικάλων) με βοηθούς τους Πέτρο Κωτούλα (Τρικάλων) και Πέτρο Κανιούρα (Καρδίτσας). Παρατηρητής ορίσθηκε ο Χαράλαμπος Κωστούδης του συνδέσμου Μακεδονίας.