Βαθμολογία

Eπέστρεψε στις νίκες o ΠΑΟ

Ο Παναθηναϊκός μετά την ευρωπαϊκή ήττα του στην Ευρωλίγκα από την Ούνιξ Καζάν, επέστρεψε στις νίκες με 95-66 επί του Ίκαρου Καλλιθέας στο κλειστό της Γλυφάδα στην 16η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ ανδρών. Στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία, ο Πανιώνιος «δάγκωσε» σαν... Πάνθηρας τον Αρη μέσα στο Αλεξάνδρειο κερδίζοντας 69-63.
Την Κυριακή, ο Ολυμπιακός μετά την ήττα στην Τουρκία από την Γαλατάσαραϊ, υποδέχεται τον ΑΓΟ Ρεθύμνου στο ΣΕΦ.
Επίσης την Κυριακή, ο ΚΑΟΔ θα φιλοξενήσει στις 12:30 τον τρίτο της βαθμολογίας, Κολοσσό Ρόδου, ενώ το Μαρούσι θα παλέψει για την πρώτη νίκη του στο πρωτάθλημα στην έδρα της Καβάλας, προκειμένου να διεκδικήσει τις όποιες ελπίδες του απομένουν για παραμονή.
Τέλος, ο Ηλυσιακός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, με τους γηπεδούχους να επιθυμούν να επιστρέψουν στις νίκες μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες και τους Θεσσαλονικείς να θέλουν να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις, μετά τη νίκη επί της Καβάλας στην προηγούμενη αγωνιστική.