Βαθμολογία

Ντεμικέλις: «Ίσως το τελευταίο μου ματς με την εθνική»

Το βράδυ της Τρίτης, κόντρα στη Βολιβία, ο Μάρτιν Ντεμικέλις ενδεχομένως να παίξει για τελευταία φορά με την εθνική ομάδα της Αργεντινής κι αν όντως αποδειχθεί αυτό, τόνισε ότι θέλει να παρουσιάσει το καλύτερο αγωνιστικό του πρόσωπο για να κάνει τη διαφορά και να μπορεί ν' αποχαιρετήσει την «αλμπισελέστε» περήφανα.  

To παιχνίδι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, θα είναι το 50ο του έμπειρου αμυντικού της Μάντσεστερ Σίτι με τη φανέλα με το αργεντίνικο εθνόσημο και η ηλικία του, είναι πλέον τέτοια που δεν τον αφήνει να ελπίζει για το προσεχές μέλλον, όντας απόλυτος ρεαλιστής.

Όπως είπε: «Ψυχικά και σωματικά αισθάνομαι πολύ καλά και παραμένω ταπεινός και ρεαλιστής όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ καλά, αλλά το γεγονός πως είμαι 35,5 ετών πλέον, με κάνει ν' αρχίζω να πιστεύω ότι ίσως και να παίξω σύντομα το τελευταίο μου παιχνίδι με την εθνική ομάδα της Αργεντινής...

Είμαι περήφανος που κλήθηκα από τον ομοσπονδιακό μου προπονητή ακόμα και τώρα και θέλω να συνεχίσω να κάνω τη διαφορά όσο αγωνίζομαι. Ωστόσο, ξέρω ότι έρχονται νέοι παίκτες, με μέλλον και το επόμενο Μουντιάλ είναι πολύ μακριά για εμένα... Θέλω να παίξω καλά αν είναι να ολοκληρώσω με αυτό το ματς την παρουσία μου στην εθνική ομάδα...».