Βαθμολογία

Δημόπουλος: «Ήξερε τι έλεγε ο Όσιμ για την μπάλα…»

H περίφημη ατάκα του Ίβιτσα Όσιμ περί «πόρνης μπάλας» βρήκε υποστηρικτή στο πρόσωπο του Θανάση Δημόπουλου. Μιλώντας στην κάμερα του OTETV μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο τεχνικός του Πανελευσινιακού συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, αλλά δεν έκρυψε τη στεναχώρια του με το τελικό αποτέλεσμα.

«Είναι πόνος να χάνεις στο 95’», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση των Χανίων με την Κέρκυρα.

Ο τεχνικός του Πανελευσινιακού δήλωσε αρχικά: «Πρώτα από όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου που προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος, γιατί είναι κρίμα με τέτοια προσπάθεια να χάνεις το ματς στο 95ο λεπτό. Είναι πόνος να χάνεις στο 95’ και ο Ίβιτσα Όσιμ ήξερε τι έλεγε για την μπάλα και δεν το είπε τυχαία. Εμείς θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα.

Έχουμε μπροστά μας δρόμο και εάν έχουμε αυτή την απόδοση πιστεύω ότι θα καταφέρουμε στο τέλος η ομάδα να μείνει στην κατηγορία. Εμείς θέλουμε να παραμείνουμε «παικτικώς», γιατί σήμερα δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμς απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Απόλλων. Μας αδίκησε και όντως είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένος με αυτό.

Η ζωή συνεχίζεται και ξέρω πως κι εγώ έχω σημειώσει γκολ στις καθυστερήσεις, έχω χάσει και γκολ στις τελευταίες φάσεις. Είναι διαφορετικό, όμως, από τη θέση του προπονητή και ιδιαίτερα στην Ελευσίνα, όπου έχουμε κάνει μια προσπάθεια όλοι μαζί για να τη σώσουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε σήμερα για να μας βοηθήσει και πιστεύω να μας βοηθήσουν και στα επόμενα παιχνίδια. Τώρα πλέον κοιτάζουμε μπροστά και κάθε ένα από τα παιχνίδια που έρχονται ξεχωριστά».

Ερωτηθείς αν η εξέλιξη του αγώνα με τα Χανιά μπορεί να επηρεάσει θετικά την ομάδα του, ο Δημόπουλος απάντησε: «Θετικό είναι για εμάς, αλλά δεν είναι καλό να βλέπεις να υπάρχουν τέτοια προβλήματα στην Football League. Δεν είναι ωραίο να μην έχουν ομάδες να πληρώσουν και η αλήθεια είναι πως τα έξοδα για την διαιτησία είναι πάρα πολλά.

Τα 4.000 ευρώ σε κάθε αγώνα είναι κάπου πρόβλημα, αλλά πρέπει να το δουν οι άνθρωποι στην ΕΠΟ ποιοι έρχονται να σφυρίξουν, γιατί σε εμάς έρχονται από νησιά που είναι μεγαλύτερα τα έξοδα. Υπάρχει πακέτο γύρω στα 4.000 ευρώ και αυτά πρέπει να τα δούμε επειδή δεν είμαστε στις καλές στιγμές του ποδοσφαίρου και δεν υπάρχει η άνεση σε κανέναν.

Πρέπει να ξεκαθαρίσει με τη Football League τι γίνεται, με όλα τα χαρτιά που πρέπει να διαθέτουν οι ομάδες – φορολογικές ενημερότητες και άλλα – ώστε να τελειώνουμε. Να μην υπάρχει το φαινόμενο να φεύγουν δύο και στη συνέχεια άλλες δύο. Πρέπει τη νέα χρονιά να δημιουργηθεί μια υγιής Football League, με δέκα ομάδες, αλλά υγιείς ομάδες».