Βαθμολογία

Απάντησε σε Νύκταρη η Ζάκυνθος

Η ΠΑΕ Ζάκυνθος απάντησε τη Δευτέρα (28/3) μέσω ανακοίνωσης σε όσα υποστήριξε ο Ηρακλής Νύκταρης, αναφορικά με την αναμέτρηση κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο χρηματοδότης της ΠΑΕ Χανιά συνέκρινε τον αγώνα της ομάδας του κόντρα στην Κέρκυρα που ματαιώθηκε, με εκείνον στο νησί του Ιονίου. Ο επτανησιακός σύλλογος έκανε λόγο για άστοχες συγκρίσεις από τον Νύκταρη, επισημαίνοντας ότι το ματς με την Αναγέννηση είχε οριστεί για τις 15:30 και όχι για τις 15:00, όπως το Χανιά-Κέρκυρα.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ζάκυνθος: «Κατανοούμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ομάδα των Χανίων και συμπαραστεκόμαστε απόλυτα, μιας και στη θέση τους θα μπορούσε να βρεθεί ο οποιοσδήποτε, ακόμη και εμείς. Όμως οι συγκρίσεις που γίνονται είναι άστοχες για τον πολύ απλό λόγο ότι το δικό μας παιχνίδι με την Αναγέννηση Καρδίτσας ουδέποτε καθυστέρησε να ξεκινήσει.

Του λόγου το αληθές αποτελεί το ολόλευκο φύλλο αγώνος και μην ξεχνάμε ότι το δικό μας παιχνίδι ήταν ορισμένο να ξεκινήσει στις 15.30 και όχι στις 15.00 όπως το Χανιά- Κέρκυρα.

Ο καθένας λοιπόν, να κοιτάει την ομάδα του. Εμείς κάνουμε ένα τίμιο αγώνα για την σωτηρία μας με ατελείωτα, δισεπίλυτα προβλήματα χωρίς καμιά ιδιαίτερη βοήθεια. Ούτε από τη Φούτμπολ Λιγκ και φυσικά ούτε από τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Κοντονή, ο οποίος τηρεί και καλά κάνει τις αποστάσεις από την ομάδα μας, λόγω της θέσης που έχει αναλάβει.

Το γήπεδό μας παραμένει παρά τα 9 χρόνια σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς σκέπαστρο, προβολείς και βοηθητικό! Πράγμα που μειώνει κατά πολύ τις εισπράξεις μας και από τηλεοπτικά έσοδα αλλά και την προσέλευση περισσοτέρων φιλάθλων.

Καλό λοιπόν θα είναι, ορισμένες ιστοσελίδες πανελλήνιας απήχησης αλλά και κρατικοί ραδιοσταθμοί, πριν γράψουν ή αναφέρουν οτιδήποτε δημοσίως, να διασταυρώνουν πρώτα όπως οφείλουν τα γεγονότα. Είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν ότι τα δύο παιχνίδια μεταξύ τους, είχαν άλλη ώρα έναρξης και να λέγονται-γράφονται τόσες ανακρίβειες;

Εκ του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ζάκυνθος».