Βαθμολογία

Εζίλ: «Έχουμε πίστη για το πρωτάθλημα»

Τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά τον φετινό πρωταθλητή της Πρέμιερ Λιγκ σύμφωνα με τον Μεσούτ Εζίλ, ο οποίος δήλωσε πως όλοι στην Άρσεναλ διατηρούν τις ελπίδες τους για την κατάκτηση του τροπαίου αρκεί να μην γίνουν τα λάθη του πρόσφατος παρελθόντος.

«Δεν πιστεύω πως είναι αδύνατο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Αν και έχουν μείνει λίγοι αγώνες για το τέλος, η Λέστερ έχει ένα σερί αγώνων κόντρα σε μεγάλες ομάδες μπροστά της. Από την πλευρά μας πρέπει να μην επιτρέψουμε άλλες γκέλες. Υπάρχει ελπίδα για τον τίτλο και έχουμε το υλικό για να τα καταφέρουμε.

Η Λέστερ αξίζει να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Έχει παλέψει για κάθε βαθμό που έχει αποκτήσει. Σε κάθε ματς της βλέπουμε τους παίκτες της να παλεύουν να καταφέρουν κάτι. Εμείς πάλι δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και αυτό δεν γίνεται να συμβαίνει στην Πρέμιερ Λιγκ, ειδικά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος αντίπαλος που μπορείς να νικήσεις εύκολα. Πιστεύω πως μπορούμε ακόμη να την φτάσουμε, αν και φυσικά ελπίζουμε σε λάθη της» σχολίασε.