Βαθμολογία

Ευχές Θεοδοσιάδη σε Κουτσούκη

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης ευχήθηκε ταχεία ανάρρωση στον Λεωνίδα Κουτσούκη, ο οποίος πάσχει από ένα πρόβλημα στο αίμα. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (27/3) ματς με την Ζάκυνθο, ο τεχνικός της Αναγέννησης Καρδίτσας αναφέρθηκε στον ποδοσφαιριστή των αντιπάλων, προτού σχολιάσει τα αγωνιστικά.

Εν συνεχεία, ευχαρίστησε τον Ραντίνοβιτς για όσα είπε, στάθηκε στο γεγονός ότι η ομάδα του έμεινε πίσω στο σκορ ξανά από στημένη φάση, ενώ υποστήριξε ότι δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Οι δηλώσεις του Θεοδοσιάδη: «Εκ μέρους όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος εύχομαι περαστικά στον Λεωνίδα Κουτσούκη. Να ξεπεράσει γρήγορα την περιπέτειά του και να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους.

Ευχαριστώ τον κύριο Ραντίνοβιτς για τα καλά του λόγια και αντεύχομαι τα καλύτερα για τη Ζάκυνθο. Συγχαρητήρια για τη νίκη της. Ξέραμε ότι θα έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο, ειδικά εντός έδρας. Καταφέραμε να μην πληρώσουμε τις φάσεις που έκανε, ειδικά στα πρώτα 20-25 λεπτά που πίεσε πολύ.

Ισορροπήσαμε και στο ως το τέλος είχαμε κάποιες προϋποθέσεις απειλής, ίσως και γκολ. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Η Ζάκυνθος, βέβαια, είχε το πλεονέκτημα λόγω και του ισχυρού ανέμου και εμείς για μία ακόμα φορά μείναμε πίσω από στημένο. Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και θεωρώ ότι βάσει της εικόνας πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια παρά τα προβλήματα, τις απουσίες και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Κοιτάμε το επόμενο ματς με τα Χανιά».