Βαθμολογία

Κάκογλου: «Μας στοίχισε η αλλαγή του Φουρτάδο»

Την εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα γνώρισε την Κυριακή (27/3) ο Πανσερραϊκός και ο Νικηφόρος Κάκογλου στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου στην αναγκαστική αλλαγή του Φουρτάδο.

Παράλληλα, ο βοηθός του Πάουλο Κάμπος ανέφερε ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα, ενώ επισήμανε ότι ο στόχος των «λιονταριών» είναι να τελειώσουν τη φετινή σεζόν με την καλύτερη δυνατή θέση στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που προερχόταν από νίκες. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε απο το πρώτο λεπτό. Δεν είχαμε όμως την τύχη να γίνουμε απειλητικοί όσο θέλαμε. Είχαμε την αναγκαστική αλλαγή του Φουρτάδο που μας στοίχισε, είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας και ο Αγγελούδης που τον αντικατέστησε προσπάθησε να κάνει το καλύτερο. Στο δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε ένα παιχνίδι κέντρου και θεωρώ ότι η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα.

Συνεχίζουμε για τον στόχο μας, να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι η τύχη θα μας βοηθήσει στα επόμενα παιχνίδια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το πάθος τους», δήλωσε ο Κάκογλου.