Βαθμολογία

Ραντίνοβιτς:«Δεν τελειώσαμε ακόμα»

Προσγειωμένος παρά τη σημαντική νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας την Κυριακή (27/3) εμφανίστηκε ο Βάνια Ραντίνοβιτς. Ο τεχνικός της Ζακύνθου τόνισε ότι δεν υπολογίζει τα αποτελέσματα άλλων ομάδων, επισημαίνοντας ότι η ομάδα του θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη μέχρι να εξασφαλιστεί η παραμονή.

Επιπλέον, ο Ραντίνοβιτς έπλεξε το εγκώμιο της Αναγέννησης Καρδίτσας, υπογραμμίζοντας ότι ήταν ένας από τους πέντε καλύτερους αντιπάλους που ταξίδεψαν την τρέχουσα σεζόν στο νησί του Ιονίου.

Οι δηλώσεις του τεχνικού της Ζακύνθου: «Κερδίσαμε μία πολύ σοβαρή ομάδα και μία από τις πέντε καλύτερες που έχουν έρθει εδώ. Έχω αναλύσει πολλά παιχνίδια της και ο αντίπαλος προπονητής την οργανώνει πολύ καλά. Είναι πολύ σημαντική νίκη για δύο λόγους.

Πρώτον κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα και δεύτερον κάναμε ένα καλό βήμα παραμονής. Το δικό μου στυλ δεν είναι να υπολογίζω τα αποτελέσματα άλλων ομάδων. Θέλω η ομάδα μου να είναι συγκεντρωμένη και να συνεχίσουμε την καλή και σκληρή δουλειά που κάνουμε ως τώρα.

Δεν τελειώσαμε ακόμα. Χρειαζόμαστε περισσότερους πόντους. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου και στην αντίπαλη ομάδα. Συνεχίζουμε τη δουλειά».

Ερωτηθείς για τις ευκαιρίες της Ζακύνθου τόνισε: «Κάναμε πέντε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι θετικό, γιατί αν δεν κάνεις ευκαιρίες δεν μπορείς να σκοράρεις. Ίσως δικαιούμασταν ένα τέρμα παραπάνω. Έχουμε νεανική ομάδα και είναι αποδεκτό να χάνονται ευκαιρίες».