Βαθμολογία

Ψιμουλάκης: «Κάναμε το αυτονόητο...»

Νικηφόρα από την έδρα του Πανσερραϊκού πέρασαν τα Τρίκαλα και ο Σταύρος Ψιμουλάκης τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ότι η ομάδα του ρίσκαρε, μην έχοντας άλλη επιλογή, και τελικά δικαιώθηκε. Παράλληλα, ο προπονητής των Θεσσαλών δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το πώς διαχειρίστηκαν οι παίκτες του το προβάδισμά τους.

«Σήμερα περάσαμε από μια πάρα πολύ δύσκολη έδρα κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα που παίζει ορθολογικό ποδόσφαιρο και η οποία έχει δείγματα βελτίωσης με τον κ. Κάμπος. Εμείς ήρθαμε και κάναμε το αυτονόητο. Δεν είχαμε περιθώρια για άλλες σκέψεις. Στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ρισκάραμε πολύ.

Ευτυχήσαμε να βάλουμε ένα γκολ και διαχειριστήκαμε πολύ σωστά τον υπόλοιπο χρόνο, γιατί αντιμετώπισα προβλήματα με την αναγκαστική αλλαγή του Λαμπάκη και στη συνέχεια του Μουμίν. Οι επιλογές μου ως προς τα χαφ ήταν περιορισμένες», ανέφερε αρχικά ο Ψιμουλάκης.

Και πρόσθεσε: «Συνεχίζουμε, έχει δρόμο ακόμη το πρωτάθλημα και νομίζω πως η ομάδα έχει τις δυνατότητες για ακόμη καλύτερο πρόσωπο. Φεύγουμε απο το παιχνίδι τραυματισμένοι απο τις απουσίες του Μουμίν, του Λαμπάκη και του Στεφάνοβιτς που πήρε την 4η κάρτα. Κοιτάμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Χαρίζουμε τη νίκη στον κόσμο.

Έγινε ένα παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια. Πάντα χρειάζεται η τύχη στο ποδόσφαιρο. Ορθολογικά και οι δύο ομάδες είναι πολύ καλές, είναι ποιοτικές, εμείς διαχειριστήκαμε το σκορ σε μια κατάσταση δύσκολη».