Βαθμολογία

«Καλύτερα να πεθαίνεις… όρθιος στο γήπεδο»

Ο Παναιγιάλειος είναι μία από τις πολλές ομάδες της Β’ Εθνικής που έχει διοικητικές αναταράξεις την τρέχουσα σεζόν και ο Σπύρος Μπαξεβάνος θέλησε να τοποθετηθεί επί τούτου.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (27/3) ματς, ο τεχνικός του Κισσαμικού δήλωσε ότι «είναι καλύτερα ορισμένες φορές να πεθαίνεις… όρθιος στο γήπεδο, παρά να πεθαίνεις χωρίς να αγωνίζεσαι».

Παράλληλα, ο Μπαξεβάνος συνεχάρη θερμά τους παίκτες του για την εμφάνιση και τη νίκη, ενώ δεν παρέλειψε να τους χαρακτήρισε «ήρωες» επειδή από την αρχή του καλοκαιριού κάνουν προπόνηση σε πλαστικό.

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Κισσαμικού: «Εμείς ερχόμασταν από μία πολύ καλή εικόνα στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λάρισα, που όμως δεν συνοδεύτηκε με βαθμούς.

Είπαμε ότι θέλουμε να διατηρήσουμε αυτή την καλή εικόνα σε αυτό το παιχνίδι και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να πείσουμε τους ποδοσφαιριστές να μην παρασυρθούμε από τα όποια προβλήματα και την αποχή που είχαν σαν ομάδα μέσα στο γήπεδο.

Νομίζω ότι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αυτοί που έπρεπε να είμαστε και τα δύο πολύ γρήγορα γκολ μας έδωσαν άλλον αέρα και περισσότερη αυτοπεποίθηση για να μπορέσουμε να διαχειριστούμε στη συνέχεια το παιχνίδι.

Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου. Κάνουν αυτό που πρέπει να κάνουν μέσα στο γήπεδο στην πρώτη χρονιά της ομάδας σε αυτήν την κατηγορία. Νομίζω ότι στέκονται πάρα πολύ καλά και είπαμε ότι αυτό το παιχνίδι μπορεί να μας δώσει πολλά πράγματα. Έχουμε κι εμείς τα αγωνιστικά μας προβλήματα και για μένα είναι ήρωες οι ποδοσφαιριστές που από την αρχή του καλοκαιριού κάνουνε προπόνηση σε πλαστικό γήπεδο, κάτι που μας βγαίνει κάποιες φορές σε ορισμένα παιχνίδια.

Σήμερα δικαιούνται όλα τα συγχαρητήρια από μέρους μου και για την εμφάνιση και για τη νίκη, που ήταν πολύ σημαντική για όλους. Να ευχηθώ στον συνάδελφο καλή συνέχεια στην ομάδα του. Τα προβλήματα τις περισσότερες φορές σε γιγαντώνουνε και είναι καλύτερα ορισμένες φορές να πεθαίνεις… όρθιος στο γήπεδο, παρά να πεθαίνεις χωρίς να αγωνίζεσαι».