Βαθμολογία

Νιόπλιας: «Η πρωτιά θα παίζεται μέχρι τέλους»

Ο Νίκος Νιόπλιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η μονομαχία με τον Φωστήρα για τον τίτλο στον 4ο όμιλο της Γ’ Εθνικής θα διαρκέσει μέχρι το τέλος. Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το κυριακάτικο (27/3) ματς με τον Ερμή Ζωνιανών, ο τεχνικός του ΟΦΗ αναφέρθηκε στα προβλήματα που αποκόμισε η ομάδα του από τα «πλαστικά» γήπεδα. Παράλληλα, ο Νιόπλιας αναφέρθηκε στον κόσμο που «ό,τι του δώσεις, το παίρνει», ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι σκοράρουν πολλοί και διαφορετικοί παίκτες.

Αρχικά, ο τεχνικός του Ομίλου δήλωσε: «Σήμερα (σ.σ. 27/3) ήμασταν μια πάρα πολύ καλή ομάδα και γενικά γνωρίζετε ότι όταν παίζουμε σε τέτοια γήπεδα είμαστε καλή ομάδα. Έχουμε πολύ κόσμο που πρέπει να παίζουμε για αυτούς. Φτιάξαμε μια ονειρεμένη ομάδα, αυτό είπα και στα παιδιά.

Πρέπει να προσαρμοζόμαστε και να παίζουμε το ανάλογο ποδόσφαιρο όταν παίζουμε σε γήπεδα όπως της Βάρης. Θέλω να πω ένα ευχαριστώ στους παίκτες μου αλλά και στον κόσμο. Στον κόσμο ό,τι του δώσεις, το παίρνει και εμείς του δίνουμε ωραίες παραστάσεις για αυτήν την κατηγορία.

Έχουμε πολλά προβλήματα γιατί μας παρουσιάστηκαν προβλήματα που μας πάνε πίσω. Δεν μιλάω για τους αντιπάλους αλλά για τα γήπεδα. Θα συμφωνήσω με τον Μανώλη ότι η πρωτιά θα παίζεται μέχρι το τέλος».

Στη συνέχεια, ο Νιόπλιας επεσήμανε ότι πιθανότατα δεν υπολογίζονται οι Σαχινίδης, Πίτσος και Μπουρσέλης για το ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Παράλληλα, σχολίασε για τον Περογαμβράκη, ο οποίος είναι επίσης αμφίβολος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση: «Το παιδί έπαιξε, έσφιξε τα δόντια και τον αλλάξαμε γιατί τον χρειαζόμαστε και θέλω να τον ευχαριστήσω. Έχουμε ένα καλό ότι σκοράρουν πολλοί και όταν θες να κάνεις πρωταθλητισμό, πρέπει να σκοράρουν πολλοί και διαφορετικοί παίκτες».

Ερωτηθείς αν ο ΟΦΗ έκανε την καλύτερη εμφάνισή του κόντρα στον Ερμή, ο Νιόπλιας είχε διαφορετική άποψη: «Με τον Ιαλυσό παίξαμε φανταστικά παίζοντας κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε άμυνα και της κάναμε 7-8 ευκαιρίες. Θεωρώ ότι αυτό ήταν το καλύτερο παιχνίδι. Βγάζαμε φάσεις για πλάκα».