Βαθμολογία

Γιόρτασαν στο στάδιο Αλκαζάρ (εικόνες)

Διεξήχθη στο Αλκαζάρ την Παρασκευή 25-3-16 στις 17:00 το απόγευμα η φιλική συνάντηση των δύο ομάδων (ΣΕΠ Λάρισας με ΣΕΠ Αθηνών) με νικητή την ομάδα των Αθηνών με 1-0 με πέναλτι στο 75' του παιχνιδιού.

Άψογη στα διαιτητικά τους καθήκοντα οι 4 ρέφερι της αναμέτρησης ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΟΥΤΡΙΔΗΣ, ΘΑΝΑΣΗΣ ΣΥΡΜΑΚΕΖΗΣ, ΘΕΩΔ.ΜΑΝΟΣ, ΤΡΥΦ.ΦΑΡΜΑΚΗΣ.

Το ενδιαφέρον της όλης φιλοξενίας ήταν το πλούσιο πρόγραμμα που είχαν ανακοινώσει οι άνθρωποι του ΣΕΠΝ.ΛΑΡΙΣΑΣ και φυσικά διαφημίζει και βοηθάει ποικίλο τρόπος την πόλη μας.

Μεταξύ άλλων πέρα από το ποδοσφαιρικό μέρος υπήρχε η επίσκεψη στο αρχαίο θέατρο, ξενάγηση στο εργοστάσιο της οικογένειας ΒΡΥΣΣΑ που ήταν ο χορηγός και αυτής της εκδήλωσης και φυσικά δοκίμασαν το εξαιρετικό τσίπουρο του τόπου μας και τέλος απόλαυσαν την τοπική κουζίνα από τοπικές ταβέρνες και φυσικά την νυχτερινή Λάρισα.

Μετά από δηλώσεις σε αθηναϊκά σάιτ από την ομάδα της Αθήνας τέτοια φιλοξενία είχαν χρόνια να ζήσουν, αλλά το κυριότερο έκαναν πραγματικούς φίλους, στέκονται όμως σε ένα πράγμα και όπως είπαν ήταν μεγάλη τιμή γι’ αυτούς που αγωνίστηκαν στο ιστορικό ΑΛΚΑΖΑΡ.

Έφεραν και γούρι στην αποστολή της ΑΕΛ. Είδαν το πούλμαν και έτρεξαν για μια φωτογραφία με τον κύριο Τσιώλη. Ο ΣΕΠ συνεχίζει το κοινωνικό του έργο για το κοινό συμφέρον και θα συνεχίσουμε και φέτος τους καλοκαιρινούς αγώνες με φιλανθρωπικά σημαντικά τουρνουά εντός και εκτός Νόμου Λάρισας.