Βαθμολογία

Διπλό με ανατροπή για τον Ηρακλή Λάρισας!

Ο Ηρακλής Λάρισας αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Αμυγδαλέα κόντρα στον τοπικό Αετό στο φινάλε πήρε ένα μεγάλο «διπλό» με 1-2 και συνεχίζει να ελπίζει…

Της Βάσως Γκατζούλη

Το παιχνίδι ήταν καλό και είχε ρυθμό. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να είναι μπροστά στο σκορ, όμως στην επανάληψη ο Ηρακλής ήταν καλύτερος σημείωσε δύο γκολ και στο φινάλε πήρε μια μεγάλη νίκη.

Στο 18’ φάουλ από τον Κυριάκο, κεφαλιά ο Μαλάκος και το 1-0. Στο 40’ σέντρα ο Γαρουφαλιάς, ο Τσιάτας την κεφαλιά με υπερένταση σε κόρνερ ο Κιόρογλου.

Στο 41’ ο Ζαφειρίου εκτέλεσε το κόρνερ το σουτ ο Πότσης μεγάλη απόκρουση από τον Κιόρογλου. Στο 53’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Ζαφειρίου, ο Πότσης την κεφαλιά και το 1-1.

Στο 75’ σέντρα ο Πάσιος, κεφαλιά από τον Σιούτα, το ριμπάουντ ο Μαλάκος που έκανε το σουτ αλλά ο Μπαταβάνης απέκρουσε. Στο 85’ ο Τσιάτας «έκλεψε» τη μπάλα από την άμυνα έδωσε στον Αποστόλου, μέσα στην περιοχή βρήκε τον Ζαφειρίου που με σουτ έκανε το 1-2.

Αετός Αμυγδαλέας (Γιάννης Αλεξούλης): Κιόρογλου, Ανδριανόπουλος, Ευαγγελούλης, Πολύζος, Βαϊτσης (70’ Πρίφτης), Παπακωστούλης, Πάσσιος, Σιούτας, Μαλάκος, Κυριάκος (78’ Χατζηϊωαννίδης), Μαυρουδής Ι.

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μπαταβάνης, Γαρουφαλιάς, Φορτομάρης, Πότσης, Ψωμολιάς, Μπάμης, Τσιάτας (88’ Τριανταφυλλόπουλος), Καπετάνι, Λαβαντσιώτης (46’ Σπανός, 60’ λ.τ. Μαυρομάτης), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσιτσανούδης, Μπουρονίκος, Παραφέστας.