Βαθμολογία

Πέρασε και από τη Νέα Πολιτεία ο Αχιλλέας Φαρσάλων!

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο Αχιλλέας Φαρσάλων που θα το παλέψει μέχρι τέλους.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το συγκρότημα του Τάκη Παραφέστα ήταν ανώτερο, δημιούργησε πολλές φάσεις για γκολ, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και να πάρει το τρίποντο με σκορ 0-2 απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας που αν και είχε για κορυφαίο τον τερματοφύλακα Μαγαζιώτη δεν κατάφερε στο φινάλε να πάρει κάτι από το συγκεκριμένο ματς με τη συνέχεια να είναι σίγουρα δύσκολή.

Το ματς είχε καλό ρυθμό και οι δύο ομάδες έπαιξαν ένα ωραίο παιχνίδι. Ο Αχιλλέας έδειξε σαφώς τις δυνατότητές του και στο φινάλε πήρε δίκαια το τρίποντο.

Η Αστραπή θα παλέψει μέχρι τέλους για να αποφύγει τον υποβιβασμό. Στο 6’ σουτ του Βούλγαρη η μπάλα λίγο άουτ. Στο 10’ σουτ του Πλιάγκα σε κόρνερ ο κίπερ.

Στο 18’ ο Ζαγγανάς τη κεφαλιά έδιωξε δύσκολα ο κίπερ. Στο 30’ κεφαλιά του Τλούπα έδιωξε ξανά ο Μαγαζιώτης. Στο 31’ σέντρα ο Μπένος, κεφαλιά ο Οικονόμου σε κόρνερ ο Μαγαζιώτης.

Στο 57’ πάσα του Νεμπεγλέρα στον Πλιάγκα, κεφαλιά ο τελευταίος ξανά απέκρουσε ο Μαγαζιώτης. Στο 68’ σέντρα του Κακαζούκης, ο Μπένος με σουτ το 0-1.

Στο 72’ ατομική προσπάθεια ο Μπένος, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την πολύ καλή κίνηση που έκανε. Στο 75’ ο Νεμπεγλέρας εκτέλεσε το φάουλ, έδιωξε ο Μαγαζιώτης με την μπάλα να βρίσκει και το δοκάρι. Στο 81’ σουτ του Βούλγαρη έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο Μαγαζιώτης. Και στο 82’ κόρνερ του Μπένου, σουτ ο Τλούπας πάνω στη κίνηση και το 0-2.

Αστραπή Ν. Πολιτείας (Νίκος Γκαλίτσιος): Μαγαζιώτης, Λιούσκας, Μούτσιος (83’ Σγουραλής), Παπαμάνος, Παραφέστας, Μπατζέλας (78’ Ζαφειρούλης), Μολάς, Ντονούδης (87’ Τάτσιος), Γκιουρσάνης, Αρσένης, Μπλέλτσιος.

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Καραμπούζης, Κακαζούκης, Τλούπας, Νεμπεγλέρας, Μπένος, Βούλγαρης (85’ Φιλίππου), Πλιάγκας (66’ Μεζίνι), Ζαγγανάς (82’ Λύτρας).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουμαρσόπουλος, Τσακνάκης, Μάνος.