Βαθμολογία

«Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση, πάμε για το διπλό»

Με τους τρεις βαθμούς θα προσπαθήσει να φύγει την Κυριακή (27/3) η Σπάρτη από την έδρα του ΠΑΟ Βάρδας, ώστε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, ελπίζοντας παράλληλα και σε «στραβοπάτημα» του «συγκάτοικου» στην κορυφή Παναργειακού κόντρα στον Αιολικό.

Εν όψει της αναμέτρησης για την 21η αγωνιστική ο Σωτήρης Αντωνίου ανέφερε ότι η ομάδα του είναι σε εξαιρετική κατάσταση και ο στόχος, βέβαια, είναι το τρίποντο.

«Όλα τα παιχνίδια που καλούμαστε να δώσουμε μέχρι το τέλος της σεζόν είναι χωρίς αύριο. Την Κυριακή θα δώσουμε μια δύσκολη μάχη κόντρα σε μια ιδιαίτερα φορμαρισμένη ομάδα.

Στόχος είναι η νίκη και οι τρεις πόντοι για να παραμείνουμε στην πρώτη θέση. Είμαστε σε εξαιρετική κατάσταση και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θα πάμε όλοι μαζί για το πολυπόθητο αποτέλεσμα», δήλωσε το Σάββατο (26/3) ο τεχνικός της Σπάρτης.

Σε ό,τι αφορά την αποστολή, αυτή είναι η εξής: Κραβαρίτης, Τσούβαλης, Σιώπης, Παναγιώτου, Γκαλίτσιος, Παρασκευαΐδης, Οικονομόπουλος, Γέσιτς, Βιγιαφάνε, Ηλιόπουλος, Κοιλιάρας, Αναστασάκος, Χαλίλι, Μπιταξής, Δημολιός, Κατσίκης, Αναστασόπουλος, Γκίτζιας, Κρεββατάς.