Βαθμολογία

Χωρίς νικητή το ντέρμπι στα Φάρσαλα

Η Αναγέννηση Φαρσάλων φιλοξένησε την Πελασγιώτιδα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0–0. Τα… αίματα άναψαν από νωρίς. Στο 25 είχαμε δύο αποβολές, μία για κάθε ομάδα. Για την Αναγέννηση Φαρσάλων απευθείας κόκκινη αντίκρισε ο Συμεωνίδης, ενώ για τη Πελασγιώτιδα με δεύτερη κίτρινη κάρτα αποβλήθηκε ο Κατσάβας.

Στο 30’ ο Γιάννης Γελαλής κατάφερε να σκοράρει, όμως δε μπόρεσε να το χαρεί, καθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Λίγες φάσεις και πολύ πάθος με δυναμικές μονομαχίες είχαμε και στην επανάληψη. Στο 80’ είχαμε ακόμη ένα ακυρωθέν γκολ για τη Πελασγιώτιδα και πάλι με σκόρερ τον Γελαλή!

Πολλά παράπονα από την διαιτησία του κ. Γιάντση έχουν οι άνθρωποι της Πελασγιώτιδας για τα δύο γκολ που ακυρώθηκαν. Επίσης τρεις παίκτες της φιλοξενούμενης ομάδας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο!

Αναγέννηση Φαρσάλων (Νίκος Θεοχαρόπουλος): Γκατζανάς, Κούρο, Συμεωνίδης, Σακελλαρίου, Τριανταφύλλου, Τέμα (46′ Μουτκανάς), Πατσιούρας, Σκούμπρια, Ζαγγανάς, Τζερεμές (70′ Βαρσάμης), Αρβανιτοζήσης Δ.

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Γιώργος Χατζής): Ζήκος, Κατσάβας, Μιχαήλ, Κιός, Κατράνας, Γελαλής Ι., Γελαλής Π., Χαραλάμπους, Δαμασιώτης, Τέλλιος, Αναστασίου (10′ λ.τ. Χίσα).

Διαιτητική τριπλέτα: Γιάντσης, Νίκζας, Κοτούμπας Δ