Βαθμολογία

Γκέλαρε η Α.Ε. Καραϊσκάκης

Δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη για την άνοδο στη Β' Εθνική έχασε το Σάββατο (26/3) η Α.Ε. Καραϊσκάκης. Στο ματς, λοιπόν, που άνοιξε την αυλαία της 28ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, οι Αρτινοί δεν κατάφεραν να περάσουν νικηφόρα από την έδρα της Πύδνας Κίτρους και έμειναν στο 1-1.

Η ομάδα του Απόστολου Χαραλαμπίδη άνοιξε το σκορ με κοντινό πλασέ του Γυφτοκώστα στο 17' ύστερα από σύγχυση στα καρέ του Αλυσανδράτου, αλλά η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 41' ο Μακράκης αξιοποίησε μπαλιά του Κόλλα και βρήκε δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με 61 βαθμούς οι Αρτινοί παραμένουν για την ώρα στην κορυφή, με τον Αιγινιακό όμως να ακολουθεί στους 59 και να υποδέχεται την Κυριακή (27/3) τον Πιερικό, έχοντας την ευκαιρία για την προσπέραση.

ΠΥΔΝΑ ΚΙΤΡΟΥΣ (Απόστολος Στύλος): Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χάμος, Καραγκούνης (86' Σαβελίδης), Δήμας, Κυπαρίσσης (73' Καμπλιώνης), Πετρουζέλλης, Μακράκης.

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σικαλιάς, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμιδης, Χούσος, Κόλινς, Γυφτοκώστας (65' Γεωργιάδης), Φέτσης (81' Δρακάκης), Ευαγγέλου, Μπουσινάκης, Δημητρίου.