Βαθμολογία

Καλπασμός ανόδου για την ΑΕΛ στον Εύοσμο!

Μεγάλη νίκη σημείωσε η ΑΕΛ στον Εύοσμο το Σάββατο (26/3) απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα με 0-1 στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Football League.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Μαρουκάκης στο 57’, με την ΑΕΛ να είναι σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο φινάλε να παίρνει μια σπουδαία νίκη. Το συγκρότημα του Σάκη Τσιώλη είχε και ένα δοκάρι αλλά και αρκετές ευκαιρίες να διευρύνει και άλλο το σκορ.  

Η ΑΕΛ μετά από αυτό το τρίποντο παραμένει φυσικά στην πρώτη θέση με 56 βαθμούς και θα περιμένει να δει αν θα αυξήσει τη διαφορά. Στο πλευρό της «βασίλισσας» αρκετός κόσμος όπως πάντα και ανάμεσά τους ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξης Κούγιας.

Το φιλμ του αγώνα

9': Απευθείας φάουλ από τον Κοντοχρήστο από καλή θέση, η μπάλα φεύγει ψηλά.

12': Νέο κόρνερ για τον Αγροτικό. Το εκτελεί ο Μπιτάνγκ, ο Διαμαντόπουλος παίρνει την κεφαλιά και στέλνει την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

17': Ο Μαρουκάκης κάνει ωραία διαγώνια μπαλιά, ο Κοντοχρήστος πλασάρει με τη μία και στέλνει την μπάλα άουτ.

35': Ευκαιρία για την ΑΕΛ! Ο Βαρέλα εκτελεί κόρνερ, ο Μαρουκάκης κάνει σουτ στην κίνηση και ο Σκλιοπίδης διώχνει πάνω στη γραμμή.

38': Δοκάρι για την ΑΕΛ! Γίνεται η σέντρα από δεξιά, ο Μακρυδημήτρης προσπαθεί να διώξει από τη μικρή περιοχή αλλά τελικά στέλνει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βοσνιάδη. Στη συνέχεια της φάσης ο Μαρουκάκης βγάζει σέντρα, ο Βαρέλα κάνει σουτ στην κίνηση και ο Βοσνιάδης αποκρούει.

57': Ο Βαρέλα εκτελεί φάουλ προς το δεύτερο δοκάρι, ο Μαρουκάκης κάνει διαγώνια κεφαλιά, η μπάλα περνάν απ' όλους και καταλήγει στα δίχτυα (0-1).

73': Κάνει το σουτ ο Κουτσιανικούλης, εύκολα μπλοκάρει ο Βοσνιάδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Σκλιοπίδης, Καπίας, Μακρυδημήτρης, Καραμπάς, Τσεμπερίδης, Σαμουηλίδης (81’ Νταβίντοφ), Θεοδωρίδης (63’ Τοπούζης), Βελλίνης, Μπιτάνγκ (73’ Συμελίδης), Διαμαντόπουλος.

ΑΕΛ (Σάκης Τσιώλης): Ξενοδόχοβ, Ρέντζας, Γιοβάνοβιτς, Κομεσίδης, Μονιάκης, Αναστασόπουλος, Ναγιάρ, Κοντοχρήστος (30’ Κουτσιανικούλης), Βαρέλα (84’ Βέρτζος), Μπόγιοβιτς, Μαρουκάκης (65’ Λαμπρόπουλος).

Διαιτητής: Κατσικογιάννης (Ηπείρου) Βοηθοί: Τζάνης (Τρικάλων), Χριστάκογλου (Χαλκιδικής) 4ος: Μαρόπουλος (Ημαθίας).