Βαθμολογία

«Δύσκολο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο ο Τζόνσον»

Ο Άνταμ Τζόνσον θα περάσει τα επόμενα έξι χρόνια της ζωής του στη φυλακή με την κατηγορία της σεξουαλικής παρενόχλησης 15χρονου κοριτσιού και ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ, εξέφρασε την άποψη ότι ο Άγγλος είναι σχεδόν απίθανο να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Πρόωρο τέλος φαίνεται πως έβαλε στην ποδοσφαιρική του καριέρα ο Άνταμ Τζόνσον μετά την απόφαση του δικαστηρίου να τον καταδικάσει σε έξι χρόνια φυλάκιση για σεξουαλική παρενόχληση σε 15χρονο κορίτσι.

Αυτό τουλάχιστον εκτιμά ο πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών, Γκόρντον Τέιλορ, ο οποίος θεωρεί πως ο πρώην Άγγλος διεθνής δεν θα βρεθεί ξανά σε αγωνιστικό χώρο. «Δεν πιστεύω ότι θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Χάλασε τη φήμη του παιχνιδιού», τόνισε αρχικά και συνέχισε:

«Ξέρω τα μέλη μου και αυτό είναι ένα παράδειγμα ότι κάτι πάει εξαιρετικά λάθος. Ελπίζω ότι κάθε εταιρία θα έχει ακόμα περισσότερο ανοιχτά τα μάτια της μετά από αυτό που συνέβη, επειδή από αντανακλά στο τι μπορεί να πάει λάθος.

Δεν μπορώ να πω αν τα έξι χρόνια είναι δίκαια. Αυτό το αφήνω στο δικαστήριο. Διάβασα τα σχόλια του δικαστή και από αυτή την άποψη, δεν είμαι έκπληκτος με αυτή την κατηγορία».