Βαθμολογία

Επίσημο το ενδιαφέρον Βρέντζου

Και τυπικά εκδήλωσε το ενδιαφέρον του για να αναλάβει τις τύχες του Εργοτέλη ο Γιώργος Βρέντζος, καθώς κατέθεσε στον Ερασιτέχνη μια πολυσέλιδη πρόταση, όπου αναλύει το πρόγραμμά του. Παράλληλα, ζητά να γίνουν εκλογές στον Ερασιτέχνη, μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο Ηρακλειώτης παράγοντας έχει καταστρώσει ένα τριετές πλάνο για τον Εργοτέλη, έχοντας ως στόχους την επανάκτηση του ηθικού πλεονεκτήματος, την οικονομική εξυγίανση, την αναδιοργάνωση των ακαδημιών, τη βελτίωση των εγκαταστάσεων του Μαρτινέγκου, αλλά και τη δημιουργία νέων τμημάτων όπως στίβος, βόλεϊ, κολύμβηση, σκάκι.

Το βασικό του πλάνο αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα, με τον Βρέντζο να τονίζει πως βασική επιδίωξη είναι η συμμετοχή του Εργοτέλη τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική, με πρωταγωνιστικούς στόχους. Παράλληλα, να δημιουργήσει μια ομάδα με βάση τα παιδιά από τις ακαδημίες, σε συνδυασμό με έμπειρους παίκτες. Οσον αφορά τους Νέους Εργοτέλη, θεωρεί πως μπορούν να αποτελέσουν την ασφαλιστική δικλείδα σε περίπτωση που δεν μπορέσει ο σύλλογος να απαλλαγεί από τα υπάρχοντα χρέη της ΠΑΕ, όταν βρεθεί και πάλι σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Στην πρόταση ξεκαθαρίζεται, πως η χρηματοδότηση για την υλοποίηση του πλάνου είναι εξασφαλισμένη, και πως εκτός από τον ίδιο υπάρχουν και άλλοι χρηματοδότες που έχουν δεσμευτεί να καλύψουν τις ανάγκες του συλλόγου για τα επόμενα τρία χρόνια. Επίσης εκφράζει την πρόθεσή του να αναλάβει η διοίκησή του το 50% των ποδοσφαιρικών οφειλών που θα τελεσιδικήσουν μέχρι τον προβιβασμό του σε επαγγελματική κατηγορία, αν αυτό χρειαστεί βάσει ΚΑΠ.

Για το πλάνο διοίκησης, επιθυμία του είναι η δημιουργία 20μελούς συμβουλίου με 15 τακτικά και 5 αναπληρωματικά μέλη τα οποία θα συμμετέχουν όλα στις συνεδριάσεις, ενώ υπογραμμίζει πως σε ότι έχει να κάνει με τη διοικητική δομή των Νέων Εργοτέλη δεν επιθυμεί καμία εμπλοκή.

Στο ΔΣ ο Γιώργος Βρέντζος θέλει να συμμετέχουν παλιοί και νέοι παράγοντες, στέλνοντας μήνυμα ενότητας και συνέχειας του συλλόγου, όπου θα έχουν κοινό άξονα την εντιμότητα, την ικανότητα και την όρεξη για προσφορά, δίχως να αποκλειστεί κανείς, με τον ίδιο να αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου.

Κλείνοντας, ο Βρέντζος ζητά να προκηρυχθούν μέσα στον επόμενο μήνα εκλογές στον Ερασιτέχνη, με ανοικτές κι απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες, με τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή, χωρίς αποκλεισμούς, με δικαίωμα στο εκλέγειν κι εκλέγεσθαι όσων Εργοτελιτών το επιθυμούν.