Βαθμολογία

Αποβλήθηκε από το πρωτάθλημα ο Ηρακλής Ψαχνών

Αναλυτικά: «Υπόθεση κατά του Σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ» για συμπεριφορά που ελέγχεται πειθαρχικώς βάσει των διατάξεων των άρθρων 17 παρ. 2, 21 παρ. 2, 3 και 9 και 36 παρ. 1 του Κανονισμού Αγώνων Πρωταθλημάτων Ερασιτεχνικών Ομάδων (Κ.Α.Π.Ερ.Ομ.) της Ε.Π.Ο., και συγκεκριμένα για τη μη εμφάνισή του για τον προγραμματισμένο αγώνα στις 6-3-2016 έναντι του σωματείου με την επωνυμία «ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ», μετά από παραίτησή του από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου 2015-2016.

ΔΙΚΑΖΕΙ απόντος του εγκαλούμενου σωματείου. ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ», πειθαρχικά ελεγκτέο για την αναλυτικά αναφερόμενη στο σκεπτικό της παρούσας πράξη.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο τις εξής πειθαρχικές ποινές: α) απώλεια του αγώνα στις 6-3-2016 μεταξύ των ομάδων των σωματείων «ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ» και «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ» και κατακύρωση αυτού στο σωματείο «ΧΑΛΚΙΣ ΑΟ» με τέρματα μηδέν έναντι τριών (0-3), β) χρηματική ποινή ύψους εκατό (100,00) ευρώ, γ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από το βαθμολογικό πίνακα της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου 2015-2016, δ) αφαίρεση δύο (2) βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας της επόμενης περιόδου και ε) υποβιβασμό του σωματείου «ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ» στην αμέσως κατώτερη κατηγορία, όπου θα καταλάβει την τελευταία θέση του οικείου βαθμολογικού πίνακα (αριθμός απόφασης 84)».