Βαθμολογία

Aναβολή των «υπόπτων» της Football League

Μπορεί να είχε προγραμματιστεί για την Πέμπτη (24/03) ακρόαση των ομάδων της Football League, ώστε αυτές να δώσουν εξηγήσεις για τους «ύποπτους» προς χειραγώγηση αγώνες Κισσαμικός – Εργοτέλης, Αναγέννηση Καρδίτσας – Αχαρναϊκός και Κέρκυρα – Αναγέννηση Καρδίτσας, ωστόσο κάτι τέτοιο τελικά δεν έγινε. Σε αναβολή της ακρόασης για τα «ύποπτα» προς χειραγώγηση παιχνίδια της Football League, προχώρησε λόγω της αποχής των δικηγόρων η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού. Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:
Ακρόαση ΠΑΕ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.
Ακρόαση ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ – ΠΑΕ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων.
Ακρόαση ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ – ΠΑΕ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ σε σχέση με τις έγγραφες διαπιστώσεις του Συστήματος Στοιχηματικής Απάτης (BFDS), ήτοι για χειραγώγηση αγώνων στο πλαίσιο του Στοιχήματος. (Εξ αναβολής)
ΑΝΑΒΟΛΗ λόγω αποχής των δικηγόρων».