Βαθμολογία

Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου

Με ικανοποιητική συμμετοχή των προπονητών-μελών πραγματοποιήθηκε η Γενική Καταστατική και Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Λάρισας.

Στην Καταστατική Συνέλευση συζητήθηκαν οι αλλαγές που προτείνονται στο καταστατικό του Συνδέσμου, ώστε να εναρμονιστεί με το καταστατικό της «Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου» (Π.Ε.Π.Π.) (πρώην Ο.Π.Π.Ε.), ενώ στην ψηφοφορία που ακολούθησε το νέο καταστατικό εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία.

Στην Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση το απερχόμενο Δ.Σ. αναφέρθηκε στις δραστηριότητες του Συνδέσμου κατά της διάρκεια της θητείας του καθώς και στις υπόλοιπες πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, ενώ τόσο ο διοικητικός όσο και ο οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκε ομόφωνα από τα μέλη του Συνδέσμου.

Όσον αφορά στη διεξαγωγή των εκλογών για νέο Διοικητικό Συμβούλιο, αυτές ορίστηκαν για τη Δευτέρα 18/04/2016, από τις 8 το πρωί έως τις 7 το απόγευμα, ενώ οι υποψηφιότητες θα κατατίθενται στα γραφεία του Συνδέσμου κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 8 έως τις 10 το βράδυ, με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 12/04/2016.